Ajdovski Dehkatrade krepi svojo pozicijo na trgu gradbene mehanizacije

Podjetje Dehkatrade Cetin d. o. o. iz Ajdovščine si je v zadnjih 17 letih utrdilo svoje mesto na trgu gradbene mehanizacije. Že od vsega začetka sodeluje s turškim Hidromekom, ki je eden od vodilnih proizvajalcev gradbenih strojev za zemeljska dela – rovokopačev, bagrov na gosenicah in kolesih, kolesnih nakladalnikov ter grederjev. Svoj prodajni program bogatijo še s produkti drugih proizvajalcev – demperji Bell in Morooka ter betornarne in drobilnice Meka – in s tem vzdržujejo močno pozicijo na trgu gradbene mehanizacije.

Leto 2024 se je pri Dehkatrade začelo z okrepitvijo zastopstev, povezali so se z znamkami Morooka, Bell in Meka, ki bodo podjetju dale dodatno moč na trgu. »Prav pozicija našega podjetja je bil odločilni faktor, da so se znamke odločile za sodelovanje z nami. In tudi za nas je pomembno, da sodelujemo z močnimi podjetji, ki svoje delo opravljajo najboljše in bodo k nam pripeljala še več strank,« je nova zastopstva komentiral Huseyin Cetin, direktor Dehkatrade. Omenjene znamke so sicer v svetu zelo znane, tudi v Sloveniji niso neznanka. Južnoafriško podjetje Bell že 70 let proizvaja, distribuira in nudi podporo pri opremi za ravnanje z materialom za vrsto industrij in so največji ponudniki demperjev na svetu. Japonska Morooka in njihovi vrhunski demperji z gumijastimi gosenicami premagujejo terene, nedostopne drugim strojem. Meka pa že več kot tri desetletja izdeluje robustno in zanesljivo opremo za drobljenje in doziranje betona.

Nova zastopstva so zagotovo velik korak za Dehkatrade, hkrati pa bodo omenjene znamke z ajdovskim podjetjem dobile podporo, ki jim bo zagotovila visoko mesto na slovenskem trgu in med slovenskimi strankami.

Dehkatrade Cetin d. o. o.

 

Deli:

Povezana vsebina

Group of business people collaborating on project  in office
OGLAS
prosperita-600x400
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic