Avtomatizirani logistični sistemi po meri

Napredne rešitve po meri s področja logističnih sistemov optimizirajo procese skladiščenja, distribucije in transporta.

Dolgoročne uspehe za učinkovite sisteme shranjevanja, transporta in distribucije zagotavljajo visokokakovostne tehnološke in tehnične rešitve po meri in specifičnih pričakovanjih investitorja. Dodelan in tehnološko napreden logistični sistem, ki je v sinergijskem odnosu s preostalimi dejavnostmi v podjetju, povečuje učinkovitost in zagotavlja konkurenčnost. Podjetje Riko se je na mednarodnem trgu uveljavilo kot referenčni ponudnik celostnih rešitev.

Podjetje Riko razvija celostne visokotehnološke rešitve za optimizacijo logističnih procesov na ključ. Z nestandardiziranimi rešitvami in fleksibilnim delovanjem, ki omogoča uresničitev tudi zelo specifičnih rešitev, se je uveljavilo na področju avtomobilske, živilskopredelovalne, kovinskopredelovalne, farmacevtske industrije ter za potrebe trgovine in špedicije. Svoje znanje širi tudi na druga področja, ki želijo z izboljšanimi logističnimi procesi zagotavljati dolgoročne uspehe. 

Podjetje Riko razvija in vodi projekte s področja logističnih sistemov na ključ. V svoje storitve vključuje gradnjo, rekonstrukcijo, modernizacijo in optimizacijo sistemov, pripravo tehnične dokumentacije, izdelavo informacijskih sistemov za nadzor in upravljanje, izdelavo simulacij pretoka materiala, dobavo, montažo, nadzor in usposabljanje, vpeljavo rešitev in svetovalni servis. Paleto storitev, ki jih ponuja predvsem pa področju intralogistike, nadgrajuje s sodobnimi rešitvami IT tudi za potrebe transporta in drugih logističnih storitev.

Deli:

Povezana vsebina

BARSOS pasica (1)
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic