Barcaffè z novimi okusi instant kavnih napitkov razveseljuje ljubitelje kave

Barcaffè predstavlja štiri nove okuse iz linije instant kavnih napitkov, ki bodo gotovo navdušili ljubitelje bogatih in prefinjenih okusov ter tistih, ki si želijo hitre in enostavne priprave.
Barcaffè Classic, Barcaffè Mild, Barcaffè Gold in Barcaffè Crema so ustvarjeni za vse ljubitelje instant črne kave. Vsebina z napitki omamnih arom je varno spravljena in zaščitena v lični stekleni embalaži, ki s pokrovčkom v barvi magente ponosno sporoča, da so del velike in uspešne dinastije Barcaffè.

Predstavljamo nove okuse, ki se jih enostavno ne boste mogli naveličati
Barcaffè Classic
je bogatega okusa, ki ga zaokroža čudovit čokoladni pookus. Ta kavni napitek je idealen za vse priložnosti in še posebej odličen v kombinaciji z mlekom.
Barcaffè Classic Mild je izvrstna izbira za tiste, ki imajo radi blažje okuse. Je napitek zmerne grenkobe in kislosti ter pomeni nežnejšo različico klasične mešanice z bolj subtilnimi odtenki kave.
Barcaffè Gold prinaša popolno ravnovesje kavnih odtenkov in značilne grenkobe, ki jo najdemo le v najbolj kakovostnih kavah. Z nekaj kapljicami mleka pa ta napitek dobi novo razsežnost – kremasto teksturo in popolno ravnovesje arom.
Barcaffè Crema je kavni napitek za popoln užitek. Navdušuje z odličnim okusom, ki je dopolnjen z bogato in dolgo obstojno peno, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše ljubitelje tovrstnih napitkov.

 

Napitki so ustvarjeni z ljubeznijo in z mislijo na tiste posebne trenutke v dnevu, ko ti je preprosto lepo. Prepustite se čarobnosti okusov Barcaffè in uživajte v vsakem trenutku dneva!

 

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic