Bodite vrhunsko pripravljeni na nove poslovne etape

S paketom in kreditom ali limitom SMART BUSINESS podpiramo samostojne podjetnike in mikro podjetja pri uresničevanju poslovnih načrtov.

V Novi KBM samostojnim podjetnikom in mikro podjetjem nudimo paket SMART BUSINESS, s katerim jim zagotavljamo najvišjo kakovost vsakdanjega poslovanja. Ker se bančne storitve vedno bolj selijo v digitalno okolje, temu sledijo tudi napredni podjetniki, ki želijo biti dobro obveščeni in vedno korak pred konkurenco.

Za vse nove stranke 6 mesecev brezplačno vodenje paketa!

Kaj obsega paket SMART BUSINESS?

Pametno poslovanje se začne s celovitim pristopom, zato paket tako za že delujoča kot tudi za novoustanovljena podjetja zajema 6 ključnih produktov in storitev, ki jih podjetja potrebujejo pri svojem vsakodnevnem poslovanju.

Najpomembnejše bančne storitve so vam tako na voljo že za 8,99 evra na mesec.

Da bo vaše delo učinkovito, preprosto in pregledno, vam v okviru paketa po enotni konkurenčni ceni nudimo:

  • vodenje poslovnega računa,
  • samodejno odobritev limita na TRR,
  • mesečno uporabo poslovne spletne, elektronske ali mobilne banke,
  • prvo izdajo debetne kartice VISA in letno članarino za kartice z odloženim plačilom VISA,
  • SMS obveščanje o transakcijah za izbrano debetno in plačilno kartico z odloženim plačilom in
  • najemnino za nov najem POS terminala.

V pomoč pri izpolnjevanju tekočih finančnih obveznosti vam v sklopu paketa SMART BUSINESS ponujamo tudi samodejno odobritev limita na poslovnem računu v višini od 500 do 1.000 evrov brez dodatnih stroškov in dokumentacije. Tako bo na računu dovolj sredstev, tudi če se pojavijo nenačrtovani izredni izdatki.

Ko potrebujete nekoliko več.

Imate potrebe po financiranju obratnih sredstev oziroma razmišljate o širitvi poslovanja? Da bodo vaši načrti tudi finančno uresničljivi, vam ponujamo kredit ali limit SMART BUSINESS. Namenjena sta podjetnikom z letnim prihodkom do 0,5 mio. evrov. Doba vračila kredita znaša do 24 mesecev, ročnost limita na poslovnem računu pa do 12 mesecev. Odobrimo ju hitro in enostavno, brez odvečne dokumentacije in stroškov zavarovanja, v primeru kredita pa uredimo hitro izplačilo na poslovni račun višini do 15 % letnih prihodkov. Kredit izplačamo na račun pri naši banki, in sicer kot klasični kredit z vračilom na mesečne obroke.

Paket in kredit ali limit lahko sklenete v številnih poslovalnicah Nove KBM po Sloveniji. Pred sklenitvijo pa se lahko oglasite tudi pri skrbniku poslovnega računa, ki je na voljo vsem imetnikom paketa SMART BUSINESS. Strankam pomaga iz široke palete bančnih produktov izbrati najprimernejše zanje, svetuje pri finančnem načrtovanju in pomaga pri reševanju morebitnih finančnih izzivov.

Stalna skrb za stranke v Novi KBM pomeni tudi prilagajanje produktov njihovim potrebam in željam. Zavedamo se namreč, da bomo le s kakovostnim poslovanjem dosegli cilj: biti najboljša banka v Sloveniji.

NKBM – www.nkbm.si

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic