Celostne rešitve na področju gradbeništva in ustvarjanje nove gradbene kulture

Družinsko podjetje GIC GRADNJE iz Rogaške Slatine se od ustanovitve leta 1990, uvršča med pomembnejša gradbena podjetja v Sloveniji. S svojimi storitvami tako ponujajo celostne rešitve na področju gradbeništva in izpolnjujejo pričakovanja najzahtevnejših naročnikov. V zadnjem letu se lahko pohvalijo s prejemom dveh prestižnih priznanj, direktor Ivan Cajzek je namreč prejel naziv Podjetnik leta 2022, ki ga podeljuje Obrtna zbornica Slovenije, ter prestižno nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke.

V podjetju GIC GRADNJE dajejo poseben poudarek na odnose med sodelavci. Za nenehno izpopolnjevanje znanja izvajajo redna izobraževanja, program mentoriranja in senčenja za ključne kadre. Poseben odnos imajo tudi do varnosti in zdravja zaposlenih ter do okolja, v katerem delujejo, zato imajo pridobljenih več certifikatov in dovoljenj, med drugim tudi ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018.

DIGITALIZACIJA IN NOVA GRADBENA KULTURA
Poslanstvo podjetja je ustvarjanje nove gradbene kulture, saj želijo panogi povrniti zasluženi ugled v vseh javnostih. GIC GRADNJE ima prijavljeno raziskovalno-razvojno (RR) dejavnost pri agenciji ARRS. Povezujejo se z raziskovalnimi inštitucijami ter domačimi in tujimi univerzami, predvsem na področju naprednih tehnoloških rešitev, optimizacije, materialov in trajnostne gradnje. Za uresničitev vizije podjetja intenzivno vlagajo v digitalno transformacijo, da bi še dodatno povišali produktivnost in dodano vrednost.

V bogate in obširne reference v 33-letni zgodovini se tako uvršča več kot tisoč uspešno končanih projektov. Nedavno uspešno končani so med drugim upravna zgradba Zavarovalnice Sava, Logistični center Maribor, stanovanjsko naselje Rezidenca Rogaška, dom upokojencev in oskrbovana stanovanja Vrtojba. Trenutno pa je v procesu izgradnje prvi vrtec v Sloveniji, ki bo zgrajen v celoti iz slovenskega lesa, knjižnica Rotovž, dom starejših občanov Ptuj – enota Žabjak in mnogi drugi.  

GIC gradnje 405x26663 300x216 1

Deli:

Povezana vsebina

BCF-SLOGANJE-1200x680
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic