Do osebnega zdravnika že v 15 minutah, do specialista le v nekaj dneh!

Glede na preobremenjen javni zdravstveni sistem, ki se sooča s številnimi težavami, se to zdi povsem neverjetno, a je uresničljivo – za uporabnike zdravstvenega zavarovanja Specialisti z asistenco zavarovalnice Generali. Čakanja na zdravnika je lahko konec. Tu je zavarovanje, ki ga oblikujete po vaši meri in ki za vaše zdravje in zdravje vaše družine poskrbi na vsakem koraku.

Višji standard storitev, ki ga pokrije zavarovanje
Specialisti z asistenco vam omogočajo celovito zdravstveno zaščito, s hitrim in kakovostnim zdravljenjem. Deležni boste takojšnjega video posveta z zdravnikom splošne ali družinske medicine na daljavo s storitvijo Halo Doktor, vse dni v letu, od 6. do 22. ure.

Če boste potrebovali specialistične storitve ali zahtevne diagnostične preiskave, bo naročanje hitro in enostavno, s točnim terminom, ki ga boste prejeli zgolj v nekaj dneh. Pridobili boste lahko druga zdravniška mnenja in si zagotovili preventivne preglede.  

Ker izbirate med različnimi paketi, ki jih po potrebi razširite z za vas pomembnimi kritji, si lahko zagotovite tudi rehabilitacijo, fizioterapijo, povrnitev stroškov zdravil na beli recept ali operacijo.

S hitrim ukrepanjem bo zdravljene uspešnejše in brez nadaljnjih zapletov. Vse storitve so zagotovljene tudi otrokom in starejšim, saj se zavarovanje lahko sklene od 1. do 85. leta in velja celo do stotega.

Nihče ni prav tak kot vi, zato rešitve prilagodimo vam. Poskrbite za vaše zdravje.

www.generali.si

 

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic