Do popolnega užitka s siri Président

Vodilna evropska znamka sirov vrhunske kakovosti Président je pod svoje okrilje sprejela tudi sir jošt, najljubši poltrdi sir Slovencev.

Ljubljanske mlekarne so od leta 2013 del največje mlekarske skupine na svetu Lactalis. To je dalo največjemu slovenskemu odkupovalcu surovega mleka še večji zagon za razširitev ponudbe okusnega in zdravega mleka ter mlečnih izdelkov.

Našo največjo mlekarno sicer Slovenci najbolje poznamo po znamki Alpsko mleko. To je z nezamenljivim svežim okusom stalnica v slovenskih kuhinjah že od leta 1967. V naša srca so se zapisali tudi kakovostni mlečni izdelki pod blagovnima znamkama Mu in Ego ter ikonični sladoledi planica, ježek, tom in lučka. Zadnji je bil naš prvi sladoled na palčki, izdelovati so ga začeli leta 1958.

V zadnji desetih letih so Ljubljanske mlekarne slovenskim kupcem uspešno predstavile najpomembnejšo blagovno znamko skupine Lactalis Président. Njeni začetki segajo v leto 1933 v francosko mesto Laval, kjer je André Besnier iz 35 litrov mleka izdelal 17 sirov camembert. Sirne mojstrovine družinskega podjetja se od leta 1968 prodajajo pod blagovno znamko Président.

Blagovna znamka Président, ki jo poznamo predvsem kot globalnega specialista za vrhunske sire in druge mlečne izdelke, povsod po svetu sprejema medse tudi najboljše lokalne sire. Te obogati s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, a hkrati spoštuje lokalne navade kupcev. Kot prvi pri nas je postal del njegove družine sir jošt, katerega kakovost in odličen okus ostajata enaka – taka, kot smo ju vajeni. V prihodnje bo blagovna znamka Président pod svoje okrilje sprejela še več odličnih slovenskih sirov, kaj vse ponuja danes in nasvete za popolno uživanje pa najdete na spletni strani siroljub.si.

President banner 1200x680 1

Deli:

Povezana vsebina

BCF-SLOGANJE-1200x680
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic