DOBRA AVTO ASISTENCA JE VEČ KOT ZLATA VREDNA!

Dobra asistenca poskrbi, da v težavah nikoli in nikjer ne ostanemo sami. Priskrbi pomoč ter enostavno uredi vse, kar v trenutku nepričakovanega najbolj potrebujemo. Tudi na cesti!

Vseh dogodkov, ki se lahko pripetijo z vozilom na poti, ni mogoče predvideti. Prav tako se jim ni mogoče vedno izogniti. Lahko pa se dobro zavarujemo in si ob tem priskrbimo tudi dobro avto asistenco. Le tako opremljeni se lahko dobro znajdemo v vsakem položaju.

Od dobre avto asistence uporabnik pričakuje najmanj to, da mu v primeru okvare vozila na cesti ali ob morebitni prometni nesreči uredi nadomestni prevoz, prevoz pokvarjenega vozila do najbližjega servisa ali manjše popravilo na vozilu kar na kraju okvare. Če je na daljši poti v tujini, pa tudi kritje stroškov prenočišča in nujno zdravljenje, če je to potrebno.

Generalijeva AVTO ASISTENCA je na voljo v slovenskem jeziku, kadarkoli, na območju celotne Evrope. Glede na število dni, ki jih preživite na cesti, in pogoste poti v tujino lahko izberete med različnimi možnostmi asistence, sklenete pa jo lahko samostojno ali kot dodatek k zavarovanju avtomobilske odgovornosti oziroma kasko zavarovanju vozil.

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic