Zagotovite si dobro avtomobilsko zavarovanje!

Brez dobre avtomobilske asistence ni dobrega avtomobilskega zavarovanja, brez strokovnega nasveta, pa ne dobre storitve. Pri zavarovalnici Generali vam zagotavljamo oboje. Ob tem  zavarovanja tudi povsem prilagodimo – glede na vaš vozni park, način vožnje, življenjski stil in pridobljene prometne izkušnje. Prisluhnemo pa tudi vašim posebnim željam in potrebam.

Družinski popust z dobro ceno prinaša občuten prihranek, članom družine pa skrajša administrativne postopke. Če imate v skupnem gospodinjstvu več vozil, vam ob sklenitvi obveznega ali kasko zavarovanja priznamo popust do višine najboljšega bonusa, ki ga ima eden izmed članov vašega gospodinjstva – to je lahko tudi 55 % bonus. Upoštevamo pa ga pri avtomobilih, avtodomih in tovornih vozilih do nosilnosti dveh ton, ki so v last fizične osebe.

Z dobro avtomobilsko asistenco vedno pridete na končni cilj, zavarovani pa ste tudi za nujno zdravljenje v tujini. Na pomoč vam priskoči, ko je vaše vozilo nevozno zaradi okvare, nezgode ali kraje ter zaradi težav s ključi ali gorivom, doma ali v tujini. Pokriva področje celotne Evrope, 24 ur na dan, vse dni v letu. Z enim samim klicem vaše skrbi prevzame naša asistenčna pomoč! 

Več na www.generali.si

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic