Donat. Za zdravo prihodnost.

Pomemben steber trajnostnega upravljanja blagovne znamke Donat so ljudje. Vodeni programi zdravja Donat so del trajnostne strategije Donata, v okviru katere so se zavezali, da bodo izobraževali širšo družbo o pomenu zdrave prebave za zdravje celotnega telesa in ljudi usmerjali na poti do usvajanja zdravih življenjskih navad.

V sodelovanju s strokovnjaki so razvili štiri celostne vodene programe zdravja: Donat Detox, Donat Imuno, Donat Vital in program V 6 dneh do boljše prebave. Njihov namen je ozaveščati javnost, kako pomembna je zdrava prebava za zdravje celega telesa, pa tudi ustvarjanje novih, zdravih navad, ki podpirajo delovanje prebave. Vsi vodeni programi zdravja so zasnovani v sodelovanju s strokovnjaki s področij nutricionistike, splošne medicine, kineziologije, joge in gastroenterologije, učinkovitost vsakega od programov pa je dokazana z znanstveno študijo.

Do danes je zdrave življenjske navade prek vodenih programov zdravja Donat usvojilo že več kot 200 tisoč udeležencev. Pridružite se jim tudi vi, prijavite se na donat.com.

 

 

 

 

 

Deli:

Povezana vsebina

Group of business people collaborating on project  in office
OGLAS
prosperita-600x400
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic