FRUTABELA PROTEIN − POPOLN PRIGRIZEK ZA AKTIVNE LJUDI

Vse več ljudi se zaveda pomena uravnotežene prehrane in zdravega življenjskega sloga. Za aktivne posameznike, ki se ukvarjajo s športom, rekreativno ali profesionalno, je še posebej pomembno, da poskrbijo tudi za ustrezno prehrano. Ena od odličnih možnosti za dodaten vir beljakovin in okusen prigrizek med športnimi aktivnostmi ali po njih so rezine Frutabela PROTEIN.

Frutabela PROTEIN so odličen vir beljakovin, ki so pomembne za povečanje mišične mase in ohranjanje zdravih kosti. Poleg tega vsebujejo prehranske vlaknine in dodane vitamine. Z uživanjem rezin Frutabela PROTEIN lahko aktivni posamezniki ohranijo energijo med vadbo in se hitreje regenerirajo po njej. Poleg tega so lahko tudi okusen in hiter nadomestek obroka.

Poskusite lahko tri odlične okuse rezin: čokolada, čokolada-banana in slana karamela. Sestavljene so iz rastlinskih beljakovin in primerne tudi za vegane. So tudi brez konzervansov.

FRUTABELA PONOSNI PARTNER SVETOVNE KOLESARSKE EKIPE BAHRAIN VICTORIOUS

Podjetje Fructal je že nekaj let tesno povezano z vrhunskim športom. Leta 2019 je vstopilo v globalno areno, saj so podpisali prvo sponzorsko pogodbo z vrhunsko profesionalno kolesarsko ekipo Bahrain. Tako je Fructal skupaj z blagovno znamko Frutabela postal ponosen partner ekipe Bahrain Victorious in s svojimi izdelki skrbi, da imajo kolesarji dovolj energije za vse napore na treningih in med dirkami.

S podporo Bahrain Victorious Teamu in slovenskemu kolesarju Mateju Mohoriču Frutabela spodbuja zdrav življenjski slog in promovira športne dogodke, kot so Ultra Trail Vipava Valley, priprave na Ljubljanski maraton, DM tek za ženske, kolesarski maraton Junaki vinogradov, L`Etape Slovenia in podobni.

NOVOST: BELJAKOVINSKE ŽITARICE FRUTABELA PROTEIN CRUNCHY MUESLI

V okviru linije Frutabela PROTEIN uvaja Fructal na trg nove, okusne beljakovinske žitarice Frutabela PROTEIN CRUNCHY MUESLI za še bolj aktiven začetek dneva, ki so primerne kot zajtrk ali malica za vse aktivne posameznike.

Poleg visoke vsebnosti beljakovin – vsebujejo jih kar 23 odstotkov − jih odlikujeta bogat okus in hrustljavost, so brez konzervansov in primerne tudi za vegane. Atraktiven okus banana- čokolada vsebuje ovsene kosmiče, bananin čips in slastne koščke čokolade. Žitarice imajo visoko vsebnost beljakovin, ki prispevajo k povečanju mišične mase. Vsebujejo tudi prehranske vlaknine. Pakirane so v priročnem 330-gramskem kartonskem pakiranju.

Odlične žitarice Frutabela PROTEIN CRUNCHY MUESLI bodo poskrbele za aktivno preživljanje prostega časa!

Privoščite si naravno pot do zmage z izdelki Frutabela PROTEIN!

Več informacij na:

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic