GENERALI – VSEŽIVLJENJSKI PARTNER PODJETNIKOV IN ZAPOSLENIH

Zavarovanja zaposlenih so marsikje v tujini že del splošne poslovne prakse podjetji, v Sloveniji pa jim še vedno namenjamo premalo pozornosti. Toda, ali ste vedeli, da povprečna letna bolniška odsotnost zgolj enega zaposlenega podjetje stane vsaj 78,37 evrov na dan?* Kako odsotnost preprečiti oziroma jo skrajšati in dodatno poskrbeti za zdravje naših zaposlenih? »Z izbiro pravega zavarovanja,« pravijo pri zavarovalnici Generali.

V Sloveniji zaposleni v povprečju na leto koristi kar 15 dni bolniškega staleža.** Zato je zavarovalnica Generali oblikovala kolektivno zavarovanje Specialisti z asistenco. Podjetju omogoča boljšo skrb za zdravje zaposlenih, zaposlenim pa hiter in enostaven dostop do zdravnikov specialistov, diagnostičnih preiskav in asistenčnih storitev. Ob kritju specialističnih pregledov in preiskav ter širokega nabora operacij, so na voljo še storitev Halo doktor, fizioterapija, psihološka pomoč ter drugo zdravniško mnenje za zaposlene in njihove družinske člane. Vse zdravstvene storitve zavarovalnica organizira in plača.

Podjetje z dodatno zdravstveno varnostjo zaposlenih lahko poskrbi za:

  • boljše zdravstveno stanje zaposlenih in njihovo krajšo bolniško odsotnost z dela,
  • manjše stroške bolniških nadomestil in nadomeščanja odsotnih delavcev,
  • rast ugleda in zadovoljstvo zaposlenih in njihovih bližnjih.

V enem koraku lahko tako hkrati poskrbite za boljše počutje in zadovoljstvo vaših zaposlenih in pozitivno vplivate na vašo poslovno bilanco!

Generali – zvest in zaupanja vreden vseživljenjski partner že 190 let

Preverite na www.generali.si.

*Preračunano na podlagi povprečne bruto plače v Sloveniji v letu 2020 (1.856,20 €).
**Preračunano po podatkih NIJZ za obdobje od januarja do septembra 2020.

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic