Bosko Prastalo _1000

Boško Praštalo

strokovnjak za mreženje in osebno prodajo, Sellution

Moja poslovna pot, dolga več kot 20 let, me je naučila, da so pravi odnosi odločilni za uspeh. V mojem srcu je vedno bilo povezovanje, mreženje – veščina, ki sem jo z leti razvijal in izpopolnjeval.

Ko sem pred leti začel svojo podjetniško pot, sem hitro spoznal, kako dragoceno je imeti mrežo zanesljivih partnerjev in strank. Brez njih ne bi mogel uspešno graditi projektov, povezanih z mreženjem, imeti licence Superbrands Slovenija in svoj medij Super Znamka. Napisal sem prvo slovensko knjigo, posvečeno zgolj mreženju: Mreženje − skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu.

Začel sem kot prodajnik, pozneje sem postal vodja prodajnih ekip na Kompasu in pri Radiu Center. Od leta 2017 gradim svojo poslovno pot, na kateri pomagam posameznikom in ekipam, kako se mrežiti in kako z mreženjem do boljše prodaje. Prejšnje delo mi je omogočilo, da sem svoje izkušnje poglobil in izoblikoval unikaten sistem mreženja. Ta ne temelji le na poslovnih transakcijah, ampak na gradnji dolgoročnih odnosov, ki obogatijo tako poslovno kot osebno življenje.

Več o meni pa na: https://boskoprastalo.si