1000_Tanja Breznik

Tanja Breznik

direktorica , podjetje Proud, družba za preventivno zdravje

Tanja Breznik, diplomirana delovna terapevtka, psihoterapevtka. Po končanem izobraževanju v Sloveniji na Fakulteti za zdravstvo smer delovna terapija je nadaljevala in z odliko končala študij psihoterapije na Sigmund Freud PrivatUniversitat Wien.

Dodatno izobraževanje iz psihoterapije je opravila v okviru Evropske akademije za psihosocialno zdravje Inštitut Fritza Perlsa pod vodstvom DDDDr. Hilarion Petzolt in pa medicinske hipnoze na Slovenskem društvu za medicinsko hipnozo. Ravnokar pa se izobražuje gozdne terapije.

Aktivno sodeluje pri oblikovanju in izvedbi internih delavnic za podjetja iz različnih panog na temo osebnih in poslovnih odnosov, s katerimi se zaposleni srečujejo na dnevni bazi, mobingom in izgorelostjo. Sodeluje pri osebni rasti in konfliktih pri prenosu podjetja na naslednjo generacijo.

Deluje kot psihoterapevtka z lastno prakso in pa kot direktorica in solastnica v podjetju Proud d.o.o. družba za prevedtivo zdravja, ki poseduje spletno stran www.ponos.si z medicinskimi hipnozami in meditacijami proti stresu in izgorelosti, katerih je tudi glavna avtorica.