IZBERITE PARTNERJA PO SVOJI MERI, IZBERITE PROHIT.

Zakaj izbrati Prohit za upravljavca terjatev? Preprosto. Ker boste prihranili čas in denar ter se tako popolnoma posvetili svoji primarni dejavnosti.

Smo vodilno podjetje za upravljanje in odkup terjatev v Sloveniji. Že več kot 10 let zagotavljamo celovite, kakovostne, hitre in učinkovite storitve ter prilagojene informacijske in druge rešitve.

V podjetju Prohit imamo izdelano celovito strategijo upravljanja za vse vrste terjatev. Ponujamo vam:

  • celovito upravljanje terjatev v zunajsodnih in sodnih postopkih;
  • invalidsko podjetje Procall prek različnih komunikacijskih kanalov zagotavlja kakovostne storitve kontaktnega centra;
  • hčerinsko podjetje Damfin ponuja vse vrste portfeljnih odkupov terjatev;
  • storitve zasebnega detektiva;
  • izobraževanja in seminarje − skrbimo za razvoj zaposlenih in ponujamo prilagojena izobraževanja ter strokovne seminarje naročnikom.

 

Lasten razvojni IT-oddelek je razvil napredne varnostne mehanizme za zaščito podatkov. Skrbi za napredno programsko opremo in informacijsko podporo, zagotavlja visoko stopnjo odzivnosti glede na spremembe trga in hitro prilagajanje še tako zahtevnemu naročniku.

In kaj je pri vsem tem najboljše? Da nas plačate po učinku in da z nami nimate nobenih fiksnih stroškov. Zaradi strokovnosti in prilagodljivosti smo za vas prava izbira.

Če se srečujete z neplačniki, nas lahko pokličete na številko 02 555 20 30 ali nam pošljite povpraševanje na: terjatve@prohit.si.

Smo zanesljiv, transparenten in zaupanja vreden poslovni partner. Naši naročniki so mnoga najuglednejša slovenska podjetja iz telekomunikacijskega, bančnega in zavarovalniškega sektorja.

 

IZBERITE PARTNERJA PO SVOJI MERI, IZBERITE PROHIT.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic