Kaj se dogaja v najbolj zanimivi soseski, M SOSESKI?

Ko je zaradi pandemije obstal ves svet in smo iskali načine, kako kljub izolaciji ostati skupaj, je Mercator iskal ideje za kreativno, aktivno in zabavno preživljanje prostega časa doma. Tako je nastala virtualna M SOSESKA s koristnimi nasveti za delo in učenje od doma, z recepti za okusne obroke, z vajami za ohranjanje dobre kondicije in celo s prenosi dramskih predstav. Do danes se je ta soseska samo razvijala in močno prerasla prvotne okvire, saj je zdaj M SOSESKA vsebinska platforma in relevanten medij, ki ponuja inovativen splet vsebin, s katerim Mercator udejanja svojo vizijo povezovanja, združevanja, oblikovanja in prepletanja idej med različnimi področji.

»Zavedamo se pomena in širine digitalne sfere, zato vidimo M SOSESKO kot nov medij in nov ter inovativen način oblikovanja odnosa z našo skupnostjo in s kupci. M SOSESKA zato ponuja široko paleto kakovostnih vsebin na različnih Mercatorjevih družbenih kanalih – Facebooku, Instagramu, TikToku, YouTubu in Pinterestu, stekajo pa se na www.msoseska.tv«. Vsakdo lahko najde kaj zase s področij, ki ga zanimajo, in osvoji nove, dinamične in zabavne vsebine, ki so sproščujoče, informativne in izobraževalne«, poudarja Kristina Gregorc, direktorica digitalne komunikacije, razvoja in spletne prodaje v Mercatorju, ter odgovorna urednica vsebinske platforme M SOSESKA.

Nekatere vsebine so namenjene zabavi, denimo oddaja Retro Gaming s Kayo Solo, druge tudi razmisleku, recimo pogovorna oddaja Rdeče in črno z Vesno Milek, v kateri Vesna gosti izjemne osebnosti z različnih področij. Na M SOSESKI se je moč naučiti novih veščin v oddaji Kuharski tečaj s chefom Jorgom Zupanom, osvajati novosti kot so veganski nasveti v oddaji Po vegansko s Kamalo in ideje za hitro kuhanje v oddaji TikTak obroki ali pravilne vadbe v oddajah Fit s Timom in Nazaj v formo s Saro.

Najnovejši, izjemni vsebini pa sta  prva resničnostna oddaja o družinskem življenju z novorojencem Prvič mama in MTikTok Dance akademija, ki je ne le slovenski, ampak regionalni plesni show s hudo privlačno nagrado.

Težko jo je opisati le z besedami,  M SOSESKO je treba gledati in z njo živeti.

Več o akademiji na: www.mtiktokakademija.si/sl 

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic