Ko težave s prebavili postanejo le spomin

Imate pogosto težave s prebavili ali čutite bolečine v prebavnih organih? Vas pestijo zvijanje, ščipanje, krči in hude bolečine v trebuhu? Sodobni slog življenja je vzrok, da se vse več ljudi srečuje s prebavnimi težavami, ki lahko prizadenejo več delov prebavnega trakta. V Medicinskem centru Barsos bolnikom ponujamo gastroenterološke diagnostične preiskave prebavnega trakta – gastroskopijo, kolonoskopijo in ultrazvok trebušnih organov. Izkušeni specialisti vam bodo po opravljenem pregledu svetovali morebitno dodatno diagnostiko in zdravljenje na področju bolezni prebavil. Gastroskopija in kolonoskopija se lahko opravita tudi ob sedaciji.

Medicinski center ima za gastroskopijo in kolonoskopijo sklenjeno pogodbo za opravljanje storitev v okviru koncesijske dejavnosti. To pomeni, da so endoskopske preiskave za bolnike ob predložitvi napotnice brezplačne. Bolniki se lahko naročijo tudi brez napotnice, v tem primeru je pregled plačljiv. Gastroenterološki pregledi in ultrazvok trebušnih organov so na voljo le samoplačniško.

Na pregled v gastroenterološko ambulanto lahko pridete ob težavah ali bolečinah v prebavnih organih ter po napotitvi osebnega zdravnika.

V gastroenterološko ambulanto se lahko naročite po pošti na naslov BARSOS-MC, Gregorčičeva 11, 1000 Ljubljana, na elektronski naslov info@barsos.si ali po telefonu na številko 01 242 07 02 (od ponedeljka do petka od 10. do 12. ure).

 

 

 

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic