Spoznajte Mainstream, vodilnega ponudnika oblakov na jugovzhodu Evrope

V sodobnem svetu organizacije vse bolj iščejo nove možnosti za povečanje agilnosti, učinkovitosti in inovativnosti. Ena od njih je prehod od tradicionalne IT-infrastrukture k prilagodljivim oblakom. Oblačna tehnologija, ki sega od zasebnih in javnih do hibridnih in večoblačnih rešitev, poenostavlja zagotavljanje infrastrukture in širjenje inovacij. Poleg tega podpira sodobna orodja, kot sta umetna inteligenca in strojno učenje. Toda izbira prave oblačne platforme in ustvarjanje vrednosti iz te tehnologije lahko pomenita izziv.

Kot partner z več kot 300 strankami Mainstream razume izzive, s katerimi se podjetja spopadajo v oblaku: oblikovanje prave strategije, selitev pravih aplikacij, ohranjanje varnosti podatkov in nadzorovanje stroškov infrastrukture. Njihove storitve so zasnovane tako, da pomagajo premagati te težave, da lahko rast dosežemo hitreje. Z več kot 15 leti izkušenj je podjetje razvilo zmagovalno formulo za preobrazbo: vaše oblačne rešitve naj bodo tako edinstvene kot vaše podjetje.

Zavezan širjenju potenciala oblaka v državah Mainstream trenutno deluje v Srbiji, Sloveniji, Hrvaški, Bolgariji in Grčiji. Ta močna mreža podatkovnih centrov je povezana z vodilnimi ponudniki oblakov − Amazonovim Web Services, Microsoft Azure in Google Cloud − kot tudi s svojo lastno platformo Mainstream Enterprise Cloud. Vse njihove rešitve in storitve zagotavljajo preverjeni strokovnjaki − več kot sto inženirjev za oblak in sisteme.

Odklepanje novih ravni operativne odličnosti z oblaki
Po besedah Davida Bevca, strokovnjaka za preoblikovanje v oblaku pri Mainstreamu, podjetje z veseljem pomaga več organizacijam v Sloveniji odkleniti nove ravni uspešnosti prek oblakov.
V ta namen bo Mainstream skupaj s svojimi partnerji gostil dogodek Digitalna evolucija: kakšen je prehod od osredotočenosti na stranke do operativne odličnosti? Dogodek bo 14. marca v Catering Labu, Ljubljana. Več o temah in govornikih najdete tukaj.

Deli:

Povezana vsebina

Businessman,Hand,Touching,Of,Digital,Data,Network,Transformation,For,Next
Novica, PARTNERSKI DOGODKI
750-x-500_PAMETNA-MESTA_TELEOM_0510_20212-1
PARTNERSKI DOGODKI

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic