Mala podjetja z Lonom lahko uresničijo tudi velike želje

Zakaj je financiranje, ki ga dobite pri Lonu, prava rešitev za vaše podjetje? 

Mala podjetja so ena od gonilnih sil v slovenskem gospodarstvu, ki jo po svojih najboljših močeh podpiramo tudi pri Lonu, zato smo zanje pripravili ugodne oblike financiranja, prilagojene željam in potrebam vsake stranke posebej. Nekatera podjetja se za finančno pomoč odločijo, ko želijo premostiti finančne težave, druga, ko želijo vlagati v razvoj in rast. Lon ima odgovor tako za ene kot za druge.

Pomoč pri financiranju niso samo kratkoročni in dolgoročni krediti

Za premostitev trenutnih finančnih težav je malim podjetjem na voljo kratkoročni kredit za podjetja, ki je predviden za tekoče poslovanje in se praviloma vrne ob njegovi zapadlosti, za večje naložbe in investicije v razvoj pa lahko pomagamo z dolgoročnim kreditom za podjetja, ker se glavnica kredita in obresti odplačujejo v rednih mesečnih obrokih.

Če vam ne ustreza ne kratkoročni ne dolgoročni kredit, lahko izberete revolving kredit, pri katerem stranki obresti zaračunamo zgolj za tisti del kredita, ki ga je dejansko izkoristila, tekoče poslovanje pa si lahko zagotovite tudi s kreditom za obratna sredstva, ki je namenjen nabavi zalog. Oblika kredita je tudi limit na poslovnem računu, ki omogoča negativno stanje na poslovnem transakcijskem računu v okviru dogovorjenega zneska, poleg tega pa pri Lonu ponujamo tudi odkup terjatev, s katerim se podjetja lahko izognejo morebitnim izgubam in težavam, ki bi bile posledica neplačila njihovih kupcev.

Oblik financiranja, s katerimi pri Lonu lahko pomagamo malim podjetjem, je tako res veliko, katera je prava za vaše podjetje, pa vam lahko svetuje tudi kateri od naših bančnikov, ki jih najdete v Lonovih poslovalnicah po Sloveniji, medtem ko nas seveda lahko tudi pokličete na telefonsko številko 04 28 00 777 ali pišete na info@lon.si, kjer bomo hitro in z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Zakaj iskati pomoč pri financiranju poslovanja v Lonu?

  • prilagodljivost banke različnim potrebam in željam strank
  • široka izbira pomoči financiranja poslovanja
  • osebni in individualni pristop
  • hitro in učinkovito poslovanje
  • prijazni bančniki, ki vam vedno radi pomagajo
Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic