Mobilna zavarovalnica na dosegu roke

Bi uporabljali mobilno aplikacijo, s katero bi lahko hitro in preprosto na enem mestu obnovili svoja zavarovanja, prijavili škodo, naročili asistenčno pomoč, pregledali stanje privarčevanih sredstev in imeli na varnem shranjene vse svoje zavarovalne pogodbe? Spoznajte i.triglav, ki omogoča vstop v svet sodobnega poslovanja s Skupino Triglav.

Mobilna aplikacija i.triglav je bila prvotno vzpostavljena leta 2017, s čimer so v Zavarovalnici Triglav želeli strankam čim bolj približati svoje storitve, zagotoviti enostavno, pregledno in obenem varno poslovno okolje. Z nadgradnjo, ki so jo izvedli v lanskem letu, in širšim naborom storitev prek pametnih naprav, so poskrbeli, da imajo zavarovanci enako ali še boljšo uporabniško izkušnjo, kot so jo deležni s spletno različico digitalne poslovalnice.

“Nove funkcionalnosti aplikacije zagotavljajo, da imajo uporabniki mobilno zavarovalnico vselej na dosegu roke in ko posamezne storitve oziroma informacije res potrebujejo. Kjer koli in kadar koli lahko na enem mestu pregledujejo in upravljajo svoja zavarovanja in ugodnosti, prijavijo škodo, naročijo asistenco, spremljajo vrednosti svojih naložb in komunicirajo z zavarovalnico”, pravi Sandra Škrlec Marter, vodja projekta prenove mobilne aplikacije i.triglav v Zavarovalnici Triglav.

Digitalno poslovalnico i.triglav trenutno uporablja približno petina Triglavovih strank, število uporabnikov pa v skladu s trendi v drugih panogah postopoma narašča, saj prenovljena mobilna aplikacija predstavlja učinkovito orodje, ki strankam omogoča sodobno poslovanje s Triglavom.

Mobilno aplikacijo i.triglav je mogoče brezplačno prenesti iz trgovin aplikacij za pametne telefone (App Store, Google Play in AppGallery).

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic