Najčistejši proizvod narave – že 12.000 let

Voda je osnovni pogoj in neusahljiv vir življenja. A naravno čista pitna voda že dolgo ni samoumevna dobrina, zato v sodobnem svetu postaja vse bolj cenjena. V svetovnem merilu prav posebno mesto zavzema negazirana naravna mineralna voda Radenska Naturelle, ki pod zemeljskim površjem svojo čistost in neokrnjenost ohranja že 12.000 let. 

Najčistejši proizvod narave – naravna mineralna voda

Naravna mineralna voda je oznaka za najvišjo kategorijo predpakiranih vod, ki jo dosega le peščica vod, ki ustreza najstrožjim standardom in zahtevam. Svoj izvor ima v zaščitenem podzemnem vodnem viru, po ustekleničenju pa mora dosegati enako čistost kot na izvoru. Ima lastnosti, zaradi katerih se jasno razlikuje od pitne vode: značilno vsebnost mineralnih snovi in drugih naravnih elementov ter ima lahko določene prehrambeno-fiziološke učinke.

Prvobitno čista že 12.000 let 

V okolici Radencev, v osrčju idilične pomurske ravnine, že tisočletja nastaja negazirana naravna mineralna voda – Radenska Naturelle. V popolni temi, popolnoma zaščitena pred zunanjimi vplivi ostaja nedotaknjena in prvobitno čista. Po hidrogeoloških raziskavah je starost nastanka podzemnega izvira, iz katerega se danes črpa, ocenjena na 12.000 let. Izvir se napaja iz padavinskih vod, ki se s pronicanjem skozi skoraj neprepustne zemeljske plasti prečistijo in obogatijo z minerali. Radenska Naturelle vsebuje kalcij in magnezij, odlikuje pa jo tudi nizka vsebnost natrija. Ta edinstvena kombinacija mineralov Radenske Naturelle zagotavlja harmonično zaokroženost okusa in blagodejno hidracijo – za vse generacije.

Izberite najvišjo kakovost

Na letošnjem svetovnem izboru vod in brezalkoholnih pijač Monde Selection je v kategoriji voda in brezalkoholnih pijač najvišjo nagrado prejel slovenski proizvod. Naravna mineralna voda Radenska Naturelle je v tej kategoriji prejela odličje Grand Gold Award, ki ga je strokovna žirija podelila po podrobni proučitvi izgleda, vonja, okusa, pakiranja in laboratorijske analize vode.

Več: www.naturelle.si

Deli:

Povezana vsebina

Group of business people collaborating on project  in office
OGLAS
prosperita-600x400
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic