NOVO: Vodeni izleti po slovenski Istri z vrhunskimi e-kolesi

Izjemno kolesarsko doživetje za manjše skupine v družbi pristne istrske kulinarike

Ne glede na to, ali ste popoln začetnik ali izkušen kolesar, sam, z družino ali s poslovnimi partnerji, vedno se lahko odločite za voden kolesarski izlet po slovenski Istri – po poteh različnih dolžin in zahtevnosti. Izleti v objemu prelepe narave, ki potekajo v manjših skupinah, so tako tudi primerni za nepozabne teambuildinge, pri čemer se v celoti prilagodimo željam in potrebam naročnika. Potekajo z izkušenim kolesarskim vodnikom in vrhunskimi polnovzmetenimi e-kolesi.

   

Kolesarili boste po najlepših kotičkih pokrajine, si ogledali kulturnozgodovinske znamenitosti, uživali v čudovitih razgledih od morja do Alp in spoznali Istrsko zaledje. Posebno pozornost smo namenili kulinariki – obisku turističnih kmetij in degustacijam. Na naših izletih se boste prijetno sprostili, predvsem pa na avanturo podali v sklopu vaših sposobnosti, pričakovanj in želja. Veselimo se kolesarjenja z vami!

Standardni paket vključuje: izposojo polnovzmetenega e-kolesa najvišje kakovosti, zaščite (čelada, po potrebi tudi kolenčniki in komolčniki), vodenje izkušenega vodnika z licenco in gostinske storitve glede na izbiro turo.

Do 31. 10. 2022 lahko uporabite promocijsko kodo FINANCE10 za 10 % popusta.

Kliknite na www.bora-experience.si in se podajte na nepozabno avanturo!

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic