O podjetju PKK

Kot prvo tako podjetje v Sloveniji za svoje naročnike s storitvami pospeševanja prodaje skrbimo že od leta 2000. V tem času smo sodelovali že z veliko domačimi in tujimi naročniki iz vseh kategorij v trgovinskem segmentu. Leta izkušenj so nam pomagala, da smo danes vodilni ponudnik različnih storitev pospeševanja prodaje v Sloveniji.

Sam naziv podjetja združuje tri poglavitne usmeritve našega delovanja, in sicer profesionalnost, kakovost ter kreativnost, ki jih poleg hitrosti, fleksibilnosti in zaupanja z veseljem uporabljamo kot glavno načelo pri zagotavljanju storitev. Prav to nas poleg več kot 20-letne tradicije in ogromno izkušenj na področju pospeševanja prodaje in pozicioniranja izdelkov kot tudi na področju organizacije kakovostnih promocij, degustacij in dogodkov uvršča v sam vrh podjetij za pospeševanje prodaje v maloprodaji v Sloveniji.

Kot sodobno in inovativno podjetje dajemo velik poudarek izboljšavam naših storitev. Zaradi tega sledimo vsem najnovejšim trendom po vsem svetu in izbiramo najboljše za njihovo implementacijo na naših trgih.

Obrnite se na podjetje PKK, ki vam bo pomagalo izvajati Tokinomove kampanje
Podjetje PKK lahko blagovnim znamkam pomaga, da z roboti Tokinomo izvajajo marketinške kampanje v prodajalnah na varen način in hkrati nagovarjajo nakupovalce. Za več informacij se obrnite na PKK, ki vam bo z veseljem predstavil vašega novega najboljšega prijatelja Tokinomo!

Kakovostno storitev zagotavlja dinamična skupina predanih profesionalcev s področja organizacije, marketinga in prodaje, ki v sodelovanju z ekipo več kot 170 terencev dnevno v več kot 300 trgovinah na območju celotne Slovenije z inovativnimi rešitvami skrbi za izboljšanje marketinških učinkov trženja storitev in izdelkov.

S svojim delom, trudom in rezultatom smo leta 2015 postali del podjetja Advantage Smollan, edine svetovne organizacije, ki ponuja inovativne prodajne in tržne rešitve za proizvajalce, distributerje ter trgovce. Prednosti so globalna povezljivost, izmenjava dobrih praks in možnost ponujanja enakih storitev na celotnem evropskem ali svetovnem trgu.

 

 

Deli:

Povezana vsebina

BARSOS pasica (1)
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic