Okrepite poslovne vezi na najboljši možen način

Ni skrivnost, da so zadovoljni zaposleni temelj vsakega uspešnega podjetja. Na zadovoljstvo pa močno vpliva prav povezanost kolektiva, ki jo lahko dosežemo na številne načine. Pri Telemachu učinkovito krepijo poslovne vezi in podjetjem nudijo vse, kar potrebujejo za uspešno poslovanje.  

Poskrbite, da bo vaša delovna ekipa povezana na vse možne načine, vi pa prihranite pri mesečnih položnicah. Pri podjetju Telemach d.o.o mislijo na vse, zato so oblikovali posebno poslovno ponudbo, ki je razveselila zlasti mala in srednja podjetja. Ob neverjetnih cenah lahko svojim zaposlenim zagotovite najnaprednejše storitve v dokazano najboljšem mobilnem omrežju po uporabniški izkušnji.

“Poveži in prihrani

Olajšajte si poslovanje in povežite svoje zaposlene ter prihranite. Telemachova ponudba “Poveži in prihrani” s paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ bo vaš kolektiv združila v najboljšem mobilnem omrežju z zares ugodno mesečno naročnino. Z izbiro mobilnih paketov družine VEČ lahko prihranite kar do 172 evrov na leto! Povežite 10 zaposlenih in znižajte stroške mesečne naročnine. Ponudba “Poveži in prihrani” velja ob vezavi za dve leti, ob poteku pa je možno tudi podaljšanje. Svojo akcijsko ugodnost enostavno aktivirajte prek elektronskega naslova.

Mobilni paketi VEČ

Paketi Telemachove družine VEČ vam in vašemu podjetju prinašajo vse, kar potrebujete. Brezskrbno boste uživali v neomejeni komunikaciji v najboljšem omrežju in se posluževali  brezplačnih klicev doma in v EU gostovanju. Na voljo vam bosta storitvi UNIFI in UNIFI TRAVEL, za sprostitev pa bo poskrbela Telemachova globalna glasbena platforma TIDAL. Okrepite poslovne vezi še danes!  

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic