Orbicova spletna trgovina B2B

Orbico Slovenija je kot ključni član skupine Orbico novembra 2022 odprl vrata svoje B2B-platforme, s čimer je začel svoje prelomno potovanje v svet digitalne preobrazbe. To je bil pomemben mejnik v družbi, ki si s polno hitrostjo prizadeva za digitalno odličnost in se aktivno prilagaja nenehnim spremembam v trgovinski krajini.

Orbicova B2B-platforma ima jasno opredeljene strateške cilje. Želi ustvarjati globlje in bolj trajnostne odnose s svojimi strankami, privabljati nove stranke in sodelovati z novimi dobavitelji. Pomembno je, da je popolnoma integrirana s programsko opremo SAP, kar omogoča nemoteno upravljanje celotnega kataloga izdelkov in izkoriščanje različnih promocijskih priložnosti.

Za stranke prinaša številne prednosti. Poleg centraliziranega udobja in dostopnosti 24 ur na dan vse dni v tednu omogoča celosten pregled vseh izdelkov v ponudbi, prilagojene ponudbe in personalizirane rešitve. Dobavitelji na drugi strani lahko izkoristijo neposreden stik s svojimi strankami, dobijo vpogled v trenutno stanje trga in imajo možnost boljšega upravljanja svoje ponudbe. Vse to pripomore k širjenju trga, povečanju operativne učinkovitosti in izboljšanju prodajne uspešnosti podjetja Orbico.

Prvi odzivi strank in doseženi rezultati v prvih nekaj mesecih uporabe B2B-platforme dajejo jasne dokaze o njeni učinkovitosti in koristnosti. A zavezanost Orbica digitalizaciji ne sledi zgolj trenutnim trendom, gre za dolgoročno strategijo, ki že prinaša pomembne koristi v obliki boljših storitev in učinkovitejšega poslovanja.

Vse informacije o platformi, ponudbi izdelkov in možnostih sodelovanja so na voljo na spletnem naslovu

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic