PIKA KARTICA. VSAKEMU SVOJA.

PIKA KARTICA. VSAKEMU SVOJA.

Če smo zvesti sebi, nam življenje vrača. Zato je Pika kartica namenjena vsakomur, ki si želi prihrankov in ugodnih nakupov po svoji meri. Z njo lahko zbirate pike, jih koristite, plačujete na sodobne načine in uporabljate mnogo priročnih koristi, ki lajšajo vsakdan. Za vsakega nekaj, za vse dobro.

UGODNOSTI ZA VSAKEGA

Mercator že vrsto let nagrajuje zaupanje kupcev, zato Pika kartica prinaša ugodnosti za vsakega. Preseneča s tedenskimi kuponi, vas razveseljuje s Pika cenami, dvojnimi pikami ter ugodnostmi za upokojence. Zneske nakupa pretvarja v pike in omogoča njihovo koriščenje v posebnih Pika obdobjih. Pri unovčevanju pik pa niste omejeni samo na porabo v Mercatorjevih trgovinah, ampak jih lahko pokoristite tudi pri številnih izbranih partnerjih.

UPORABNOSTI ZA VSAKEGA

Pika je prav posebna nakupovalna prijateljica. Ne prinaša samo dobrih prihrankov, ampak tudi koristne uporabnosti. Na portalu Moja Pika lahko v vsakem trenutku preverite stanje pik in ugodnosti, ki že čakajo na vas. Do vseh njenih prednosti pa lahko dostopate tudi z aplikacijo Moj M, ki v kombinaciji z M Pay omogoča še plačeva

nje s telefonom. Če želite pri nakupovanju prihraniti čas, uporabite M sken. Če pa želite več plačilne svobode, lahko odplačujete na obroke ali izkoristite možnost plačilnega odloga. Vse kartice pa so zdaj opremljene tudi z osebno PIN kodo, za vašo varnost.

PIKA kartice2 150x150 1

No, zdaj ko se s Piko že poznate, je čas, da jo tudi imate.

Naročite svojo na www.mercator.si.

Deli:

Povezana vsebina

Mekinjski Samostan - fotografije sob
AKADEMIJA
Janez KRIZAN, direktor razvoja novih poslovnih modelov in inovacij, A1 Slovenija, 7. Agrobiznis konferenca
12.02.2020 Foto: Jernej Lasič
AKADEMIJA
Businessman,Hand,Touching,Of,Digital,Data,Network,Transformation,For,Next
Novica, PARTNERSKI DOGODKI

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic