Podjetje ALBA, d. o. o. se predstavi

Alba, d. o. o., je družinsko podjetje, ki deluje na področju razvoja in proizvodnje industrijskih tehtnic ter gravimetrijskih dozirnih sistemov po meri naročnika.
Sodelujemo s številnimi slovenskimi in mednarodnimi podjetji iz gradbene, avtomobilske, živilske in farmacevtske industrije. Številnim ponudnikom industrijske avtomatizacije pa svetujemo pri izbiri in uvedbi tehtalnih modulov.

V svoji ponudbi imamo različne izvedbe tehtnic:tehtnice s klasičnim sprejemnikom bremena, vgrajenim v tla (betonska ali kovinska konstrukcija), navozne ali suhomontažne tehtnice, prevozne tehtnice za tehtanje osnih obremenitev.

Odvisno od predvidene lokacije in želene natančnosti tehtanja izberemo ustrezno tehtnico za vaše podjetje. Glede na svoje dolgoletne izkušnje in številne zadovoljne uporabnike smo prepričani, da vam bomo pomagali izbrati optimalno rešitev.

Tehtnice je možno povezati s sistemom za tehtanje brez operaterja – BOS Alba, s katerim boste še povečali učinkovitost poslovanja.

Brezoperaterni sistem pomeni avtomatizacijo vašega tehtalnega procesa in prihranek na račun zanesljivega in učinkovitega tehtanja brez možnosti človeških napak. V podjetju Alba, d. o. o., smo razvili nadzorni program, ki omogoča avtomatsko tehtanje brez navzočnosti operaterja. Program lahko namestimo tudi na že obstoječo tehtnico kateregakoli proizvajalca.

Tehtanje tovornih vozil na betonarnah, kamnolomih in peskokopih zagotavlja količinsko sledljivost materialov. Različni modeli tehtnic nam omogočajo, da se lahko vedno prilagodimo vašim specifičnim potrebam, z nadzornim sistemom za tehtanje tovornih vozil brez operaterja pa še dodatno optimiziramo vaše delo. Ponujamo tudi celovito servisno podporo in vzdrževanje.

 

Deli:

Povezana vsebina

BARSOS pasica (1)
OGLAS
DJI_0051-scaled
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic