Podpiramo poslovne podvige

V poslovnem svetu podjetniki in podjetja vsak dan sprejemajo pomembne odločitve. Nove in negotove gospodarske okoliščine, ki jih je povzročila globalna pandemija virusa COVID-19, zahtevajo še hitrejše, odločnejše in učinkovitejše ukrepanje ter dnevno prilagajanje poslovanja novim razmeram. Pri tem je pomembno, da imajo vodje in podjetniki ob sebi ne le moralnega in organizacijskega, temveč tudi pravega finančnega partnerja.

V SKB banki ima vsako podjetje svojega bančnega skrbnika, ki stranki svetuje in zanjo ureja bančne posle. Zaradi raznolikih podjetniških dejavnosti je vsako podjetje edinstveno, zato je nemogoče vse spraviti v en koš ali pa »popredalčkati«. Poslovne ponudbe, ki bi bila primerna za vse podjetnike in podjetja, namreč ni.

Zato je toliko bolj pomembno, da ekipa strokovnih in izkušenih bančnih svetovalcev lahko pomaga pri izzivih posameznega podjetja ali podjetnika. Banke obvladajo finančno poslovanje znatno bolje od povprečnega podjetja, poznajo izzive, s katerimi se podjetja srečujejo na poslovni poti, in lahko ponudijo rešitve za preprosto in učinkovito finančno poslovanje. A nikar se ne zadovoljite z osnovami. Pri banki preverite, ali so na voljo tudi kakšne naprednejše finančne rešitve, ki bi vam lahko bile v oporo pri uresničevanju ambicioznih poslovnih podvigov.

Banke so po vzoru ponudbe za fizične osebe tudi poslovnim strankam namenile paketno ponudbo, ki smo jo v SKB banki prilagodili posameznim segmentom strank. Podjetniki tako vrata v svet poslovnih financ odprejo s t. i. Začetnim paketom, ki je namenjen novoustanovljenim podjetjem, tistim, ki so na začetku svoje poslovne poti. Paket Podjetni pa je primeren za vodenje že utečenega posla. Oba seveda vključujeta tudi spletno bančništvo in storitve, s katerimi boste prihranili čas in denar ter si zagotovili enostavno finančno poslovanje. Če se odločite, da bo SKB banka vaš finančni partner, lahko do konca letošnjega leta izkoristite akcijske ugodnosti, s katerimi boste prihranili in bolj udobno poslovali ter si zagotovili sredstva za vaše poslovne podvige. Preverite na https://www.skb.si/sl/poslovne-finance.

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic