Pravočasno poskrbite za kibernetsko varnost

Število varnostnih incidentov se iz leta v leto povečuje, kibernetski napadi so čedalje bolj sofisticirani, pred njimi pa ni varen tako rekoč nihče. Kibernetska tveganja so nova realnost, hkrati z njimi pa tudi nenehna skrb za obvladovanje informacijske varnosti. Nekako se zdi, da gre za nenehno tekmo, v kateri ni zmagovalca.

Vsako peto podjetje je že bilo tarča kibernetskega napada in takšen napad se zgodi vsakih 39 sekund. Ni več vprašanje, ali boste napadeni, ampak kdaj boste. Kiberkriminalci aktivno iščejo razpoke, ranljivosti, nebranjene in skrbno varovane podatke, skratka karkoli, kar bi lahko pretvorili v denar s prodajo informacij oziroma podatkov ali pa z izsiljevanjem podjetij, organizacij, institucij in posameznikov.

Telekom Slovenije ima svoj Operativni center kibernetske varnosti, ki je certificiran po mednarodnem standardu za informacijsko varnost ISO 27001. V njem vrhunski strokovnjaki z nadzornimi in analitičnimi orodji varnostne dogodke obvladujejo 24 ur na dan, vse dni v letu. Tako podjetjem vseh velikosti zagotavlja kibernetsko zaščito s specializiranimi rešitvami in svojim operativnim centrom kibernetske varnosti. V Telekomu Slovenije izvajajo tudi sistemske varnostne preglede in preglede varnosti storitev na področjih, ki zagotavljajo preverjanje v daljšem časovnem obdobju. Podjetjem svetujejo o skladnosti poslovanja in ustreznosti tehničnih ukrepov glede varovanja osebnih podatkov, upravljajo IT-infrastrukturo ter zagotavljajo sistem upravljanja varne poslovne mobilnosti in poslovnih aplikacij na vseh uporabniških napravah.

360° varnost za 365 dni v letu. Celovite varnostne rešitve Telekoma Slovenije za varno prihodnost.

Več o Operativnem centru kibernetske varnosti Telekoma Slovenije:
https://www.telekom.si/poslovni-uporabniki/ponudba/varnostne-resitve/operativni-center-kibernetske-varnosti

 

Deli:

Povezana vsebina

BARSOS pasica (1)
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic