Preventivni specialistični pregledi v enem samem popoldnevu

Imate odgovorno delo ter ste nenehno izpostavljeni psihofizičnim obremenitvam in stresu? Potem obstaja večja verjetnost za srčno-žilne bolezni, možgansko kap in ishemično bolezen srca. Kakovost zdravja in življenja lahko občutno izboljšate s pravočasnim odkrivanjem dejavnikov tveganja za razvoj srčno-žilnih obolenj in diagnosticiranjem najzgodnejših bolezenskih sprememb. V Medicinskem centru Barsos z več kot 20-letno tradicijo poskrbimo za stalno spremljanje vašega zdravja in dejavnikov tveganja z rednimi kontrolnimi pregledi, ki omogočajo pravočasno odkrivanje zgodnjih oblik bolezni.

Prednost obiska Medicinskega centra Barsos je vrhunska organizacija dela, tako da lahko preventivne specialistične preglede opravite v enem samem popoldnevu. Preglede v ambulantah izvajajo ob rezerviranih dnevih in jih opravljajo vrhunski strokovnjaki, subspecialisti Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana, rezultati preiskav pa so znani še isti dan.

Izbirate lahko med različnimi preventivnimi paketi, kot so Osnovni, Osnovni plus in Razširjeni. Paketi vključujejo kompletno laboratorijsko diagnostiko krvi in urina, celosten internistični pregled, EKG, spirometrijo, obremenitveno testiranje na cikloergometru, klinični pregled pri kardiologu in specialistu za ožilje, ehokardiografsko preiskavo srca in še mnogo več. Zdravnik specialist se po opravljenih pregledih in preiskavah pogovori z vami o analizi dejavnikov tveganja, morebitnih odkritih bolezenskih spremembah in simptomih ter vam izroči vse izvide.

 

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic