Čas je, da se posvetite prijetnim dilemam življenja

Poslovna ali »casual« obleka? Mogoče »smart«? To so tiste sladke skrbi, ki nastopijo takrat, ko se vam ni več treba ukvarjati s pomembnimi življenjskimi odločitvami in finančnimi vprašanji. Zanje poskrbimo v Intesi Sanpaolo Bank, eni od digitalno najnaprednejših bank v državi.

S sodobno in napredno miselnostjo smo narekovali razvoj kartičnega, mobilnega in digitalnega bančništva v Sloveniji, in to počnemo še danes. Naši spletna in mobilna banka sta ocenjeni kot eni najboljših v Sloveniji, kot prva slovenska banka pa smo svojim strankam omogočili tudi plačevanje s svetovno znanima aplikacijama Google Pay in Apple Pay.

Svojim strankam želimo biti blizu in vedno na voljo, tako lahko večino svojih bančnih opravkov hitro in enostavno uredijo kar prek digitalnih kanalov – tudi sklenejo posojilo in vlagajo v sklade.

Pred kratkim smo okrepili sodelovanje z zavarovalnico Generali in v nabor storitev dodali nova zavarovanja, s katerimi lahko poskrbite za svojo zaščito, za zaščito svojih najbližjih, doma in na svetovnih popotovanjih.

Velik poudarek dajemo tudi skrbi za boljšo prihodnost, zato lahko v naši ponudbi financiranj najdete zeleno stanovanjsko in potrošniško posojilo – ugodnejši obliki financiranj vaših trajnostnih projektov.

Tukaj smo, da prisluhnemo vašim željam in potrebam ter skupaj najdemo ustrezne rešitve za vas. Ko imate ob sebi banko, ki poskrbi za vse vaše potrebe, se lahko vi posvetite le še prijetnim dilemam življenja.

Pridružite se nam in odkrijte številne ugodnosti, ki jih ponujamo za nove stranke.
Več na www.intesasanpaolobank.si

Deli:

Povezana vsebina

Group of business people collaborating on project  in office
OGLAS
prosperita-600x400
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic