Pripravljeni na čase negotovosti in nepredvidljivosti

Banka Sparkasse je del uspešne regijske skupine Erste Bank in Sparkasse, ki s svojo več kot 200-letno tradicijo soustvarjanja blaginje dokazuje stabilnost svojih temeljev.

Z obstoječimi in novimi strankami želimo graditi trajnosten odnos, ki temelji na zaupanju. Središče in dodana vrednost našega poslovnega modela so ravno priporočila obstoječih strank, ki pozitivne izkušnje delijo s svojimi partnerji. Naš cilj ni postati največji, temveč najboljši. Najboljši v odnosu z najpomembnejšimi deležniki v poslu – s strankami in z zaposlenimi.

Novi časi prinašajo nove izzive. Tega smo vajeni. Pripravljeni smo na čase negotovosti in nepredvidljivosti. Svojim strankam bomo finančno stali ob strani pri zagotavljanju tekoče likvidnosti, še naprej bomo nemoteno podpirali dolgoročne investicijske projekte. Po nekaj letih ponovno uvajamo priložnosti za plemenitenje presežnih sredstev v obliki različnih depozitnih produktov, česar so stranke še posebej vesele.  

Kljub različnim napovedim gospodarskih trendov, ali pa še posebej zaradi njih, iskreno verjamemo, da lahko skupaj omogočimo prihodnjim generacijam boljšo, trajnostno prihodnost. #Verjamemovjutri – Že danes.

 

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic