Programska oprema PlanRadar za večjo učinkovitost

Programska oprema PlanRadar je namenjena vsem, ki sodelujejo v gradbenem ali nepremičninskem projektu, pa naj gre za investitorja, arhitekta, nadzornega inženirja ali upravnika stavbe. PlanRadar poenostavlja komunikacijo in pripravo projektne dokumentacije, saj lahko strokovnjaki z različnih področij svoje zapiske vnesejo neposredno v digitalne načrte, kar zagotavlja boljšo preglednost –  vsi, ki sodelujejo v projektu, imajo tako istočasno dostop do najnovejših podatkov.

Vse podatke lahko enostavno vnesete prek prenosnega računalnika ali mobilne naprave. Programska oprema nato samodejno obvesti vse druge uporabnike o novih vpisih v skladu s pooblastili, ki so jim bila dodeljena za projekt. Ne glede na to, ali gre za spremembo načrta, ugotovljene pomanjkljivosti ali kaj tretjega – v nekaj sekundah lahko neposredno na gradbišču vnesete vse ustrezne podatke in priložite fotografije ter dokumente v obliki besedila, skic na načrtu, videoposnetkov ali glasovnih sporočil.

Naloge lahko dodelite drugim članom ekipe in spremljate stanje izvajanja nalog. Rezultat je učinkovita digitalna komunikacija na podlagi vaše dokumentacije in dokumentacije vseh, ki sodelujejo pri projektu! Preberite več o funkcijah, ki jih nudi programska oprema PlanRadar. PlanRadar je na voljo za naprave z operacijskimi sistemi Android, iOS in Windows.

Že tisoče uporabnikov v 40 državah uporablja to programsko opremo. Preizkusite PlanRadar tudi vi – prvih 30 dni popolnoma brezplačno!

Za vse udeležence konference Biznis & trendi v gradbeništvu je na voljo posebna ponudba. Ob sklenitvi letne licence za profesionalce oziroma podjetja do 31. decembra 2020 dobite tudi darilo – tablični računalnik iPad!

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic