Puklavec Family Wines predstavlja novi darilni katalog

 

VINO JE NAJLEPŠE DARILO

Pri Puklavec Family Wines so tudi to leto skrbno izbrali najboljša vina in penine za darilni katalog poslovnih daril za leto 2023/2024.
Danes predstavljajo novi darilni katalog vin in penin, ki si ga lahko ogledate tukaj.
Za vsa vina ali penine so na voljo tudi darilne škatle, ki darilu dodajo še lepši pečat. Ne glede na to, kaj izberete, boste presenetili svojega obdarovanca ali obdarovanko.

Vinska zgodba družine se je začela leta 1934, ko je Martin Puklavec začrtal vizijo: skupaj ustvarjati najboljša vina.
Od leta 2009 za klet znova skrbi družina Puklavec, ki je vedno ohranjala temeljne vrednote: strast, trdo delo in predanost najvišji kakovosti. Tradicijo prepletajo z najsodobnejšo tehnologijo, s katero postavljajo nove trende na področju vinarstva in vinogradništva. Vina iz kleti Puklavec Family Wines so elegantna in ustvarjena z brezkompromisno predanostjo do detajlov. So harmonična in ekspresivna kot sama pokrajina, ki daje dom njihovim vinogradom.

Puklavec Family Wines je prejemnik mednarodne medalje decanter platinum za šipon iz linije Seven Numbers ter hkrati prejemnik priznanja za eno najboljših vin na svetu po izboru revije The Drinks Business za sivi pinot linije Seven Numbers.

 

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic