SIST prejel nagrado CEN-CENELEC v kategoriji družbenih medijev

Predstavnici SIST – Slovenskega inštituta za standardizacijo, soorganizator konference RAST, sta se 7. in 8. novembra udeležili PR okrogle mize »PRoud to work for Standards 2023« CEN-CENELEC.

Srečanje je potekalo na Dunaju, pod okriljem evropskih organov za standardizacijo CEN in CENELEC, v prostorih avstrijskega inštituta za standardizacijo ASI – Austrian Standards International, ki je bil tudi njegov glavni organizator.

Dogodek je obsegal izmenjavo dobrih praks ter načrtov za prihodnje aktivnosti s področja standardizacije ter bogato vsebinsko razpravo. Ob omenjenem je potekalo tudi tekmovanje najboljših PR projektov v treh kategorijah: Events/Dogodki, PR Campaign/PR kampanja in Social Media/Družbeni mediji. SIST je na njem sodeloval v dveh kategorijah. V kategoriji Events/Dogodki je kandidiral s svojo 1. konferenco RAST – Konferenca za razvoj inovacije in standard, ki je potekala 16. oktobra v Kongresnem centru Brdo, v kategoriji Social Media/Družbeni mediji pa s posnetkom »Predstavitev poklica standardizer«. S slednjim smo želeli na zanimiv in dinamičen način predstaviti poklic standardizerja, širši javnosti pa enostavno in razumljivo prikazati njegove glavne delovne naloge. Ob tem si z ustvarjanjem privlačnih video vsebin prizadevamo k sodelovanju v standardizaciji pritegniti tudi prihodnje generacije.

Med 22 prijavljenimi projekti je SIST prejel nagrado v kategoriji Social Media/Družbeni mediji za video o poklicu standardizerja! Izredno veseli in ponosni smo, da so tudi na evropski ravni prepoznali naše trdo delo in močna prizadevanja. Celoten nabor video gradiv smo posneli v sodelovanju s podjetjem Leogalli d.o.o., pod vodstvom izjemno talentiranega ustvarjalca video vsebin Blaža Gračnarja. Ponosni smo, da je nagrajeni video plod nadvse učinkovitega skupnega dela in zelo uspešnega sodelovanja dveh podjetij, zato je nagrada nadvse dobrodošla, cenjena in več kot zaslužena!

Deli:

Povezana vsebina

Businessman,Hand,Touching,Of,Digital,Data,Network,Transformation,For,Next
Novica, PARTNERSKI DOGODKI
750 x 500_NASLOVNA_AKADEMCEK 2023_2024
AKADEMIJA
comtrade13-jl-652ffa112b690.cut_.c-652ffa134b120.840px
AKADEMIJA

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic