SKB banka podpira poslovne podvige

V SKB banki podpiramo poslovne podvige in si prizadevamo za gradnjo dolgoročnih partnerskih odnosov. Ponosni smo, da nas stranke v opravljenih raziskavah prepoznavajo kot varno, stabilno in zaupanja vredno banko. Naše stranke vedno postavljamo na prvo mesto, tako digitalno kot osebno ob obisku poslovalnice, in ker verjamemo v neomejene možnosti in priložnosti naših strank, jim do 30. junija 2023 ponujamo številne ugodnosti za razvoj in enostavnejše dnevno bančništvo.

Ena izmed njih in zagotovo med najbolj atraktivnimi je možnost sestavljanja svojega poslovnega bančnega paketa. Nove stranke imajo priložnost izbrati produkte, ki jim omogočajo enostavno, varno in udobno bančno poslovanje ter jih popeljejo skozi rast njihovega podjetja – in kar je najbolje: več produktov stranka izbere, večji prihranek prejme!

Strankam, ki so na začetku svoje podjetniške poti, običajno svetujemo Začetni paket, ki je namenjen novoustanovljenim podjetjem in omogoča do 12 mesecev brezplačnega vodenja transakcijskega računa ter uporabe spletne banke PRO SKB NET in mobilne banke MOJ@SKB. Tistim že nekoliko bolj izkušenim podjetnikom pa svetujemo Podjetni paket, s katerim si zagotovijo do 36 mesecev brezplačnega vodenja transakcijskega računa za nemoteno tekoče poslovanje.

V poslovnem svetu podjetniki vsak dan sprejemajo pomembne odločitve, v SKB banki pa podpiramo tiste prave in najboljše za našo stranko. Zato je pomembno, da podjetniki dobro izberejo kratkoročne in dolgoročne vire financiranja ter poslovne izzive spremenijo v poslovne priložnosti. V SKB banki podjetnikom za financiranje trajnih obratnih sredstev ter investicij v stalna sredstva v akcijski ponudbi, ki velja do 30. septembra 2023, omogočamo nižje stroške odobritve dolgoročnega kredita, minimalno 120 evrov, in ugodnejšo obrestno mero. Za kredite do treh let je dodatna možnost izbire med fiksno ali variabilno obrestno mero.

Ali ste vedeli?
V SKB banki ima vsako podjetje svojega skrbnika, ki pomaga pri urejanju bančnih poslov. Strankam zagotavljamo individualen pristop, saj je zaradi raznolike podjetniške dejavnosti vsako podjetje edinstveno in zato potrebuje izbrano in prilagojeno ponudbo ter strokovnega skrbnika, ki na enem mestu poskrbi za osebne in poslovne finance posamezne stranke.

Ne spreglejte
Dodatno v ponudbi za nove stranke, posebna ponudba za enostavno in ugodno dnevno bančno poslovanje:

  • digitalno bančništvo – 50-odstotni popust na pristopnino za mobilno banko MOJ@SKB in spletno banko PRO SKB NET;
  • varnostni SMS za eno debetno ali kreditno kartico Visa – brezplačno za obdobje šest mesecev;
  • limit na TRR – brezplačna odobritev prvega limita do 10.000 evrov za obdobje enega leta.

Posebno ponudbo lahko stranke izkoristijo do 30. junija 2023.

Posebne ugodnosti so pripravljene za segment podjetij in podjetnikov z letnimi prihodki do 1,5 milijona evrov.

SKB banka produkte odobrava skladno s poslovno politiko banke.

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic