SKB banka – Podpiramo prave odločitve

SKB banka je razvojno naravnana univerzalna banka, ki ponuja raznolike bančne storitve 200.000 strankam na slovenskem trgu. Od konca leta 2019 je del madžarske Skupine OTP, ki velja za eno najuspešnejših bančnih skupin osrednje in vzhodne evropske regije.

Cilj SKB banke je z  novimi in inovativnimi rešitvami postati prva izbira za stranke, zato načrtujejo razvoj banke, ki bo usmerjen v digitalizacijo in optimizacijo poslovnih procesov.

SKB banka je v obdobju devetih let kar osemkrat prejela nagrado »Banka leta«, ki jo podeljuje strokovna revija The Banker, v zadnjih dveh letih pa so jo kot najboljšo banko v Sloveniji prepoznali tudi pri Global Finance. Je tudi prejemnica naziva »Superbrands 2020 v Sloveniji«, kar dokazuje, da gradi svojo blagovno na kakovosti in usmerjenosti k stranki.  

Po raziskavi o poziciji blagovne znamke in uporabniški izkušnji, je SKB banka na trgu prepoznana kot mednarodna, tradicionalna in stabilna banka. Stranke jo vidijo kot ugledno institucijo, ki spretno prepoznava potrebe strank in ima strokovno znanje, s katerim trgu prinaša najboljše rešitve. Poleg tega je SKB banka, predvsem zaradi dolgoletnega sponzorstva OKS, prepoznana kot podpornica slovenskega športa.

Poleg podpore športu v SKB banki s projektom Z naravo v mestu prispeva k ohranjanju čebel in s tem povezanega zdravega življenjskega okolja. Na terasi poslovne stavbe v središču Ljubljane stoji SKB urbani čebelnjak, ki je zarisan tudi v zemljevid Čebelje poti Mestne občine Ljubljana.

V SKB banki se zavedajo, da so razmere, v katerih trenutno živimo, zelo neprijazne do kulturnih ustvarjalcev. Hkrati pa vedo, da je kultura pomemben segment človeške družbe. Zato so v letošnji sezoni podprli ljubljansko operno hišo, da po ta še naprej hram kulturnega ustvarjanja, da bo privabila številne domače in tuje umetnike, in nenazadnje, da bodo obiskovalci deležni njihovega navdiha.

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic