Stopite na pot digitalizacije s podatki AJPES

Sodobno poslovanje narekuje avtomatizacijo in digitalizacijo vseh procesov in dokumentov v podjetju. Izmenjava podatkov prek spletnega servisa proFi=Po AJPES vam prihrani čas in stroške pri zajemu podatkov, omogoči časovno neodvisen in hiter pretok informacij, hkrati pa zagotavlja, da so v vašem IT-sistemu vedno osvežene informacije o vaših poslovnih partnerjih in njihovem poslovanju.

Integracija podatkov o poslovnih partnerjih v vaše IT-sisteme

Kakovost, ustreznost in ažurnost podatkov so temelji, na katerih lahko sklenete dober posel, negujete odnose s strankami in sprejemate boljše odločitve za prihodnost. Izmenjava podatkov prek servisa izniči možnosti napak zaradi ročnega prepisovanja podatkov, hkrati pa omogoča povezavo in izmenjavo podatkov med raznimi spletnimi aplikacijami in bazami podatkov uporabnika. Ne dovolite, da vaša uspešnost postane odvisna od slabih informacij, zamudnega iskanja podatkov in administrativnega dela, ki bi ga lahko preusmerili na pomembnejše naloge.

Pridobite podatke iz uradnega vira in si zagotovite dnevno osveževanje

Spletni servis proFi=Po AJPES je rešitev, ki omogoča hiter prevzem in redno osveževanje kakovostnih podatkov za vaše informacijske sisteme. Zagotavlja avtomatiziran prevzem ažurnih podatkov o poslovnih subjektih, ki vas zanimajo – poslovnih partnerjih, konkurentih ali dolžnikih. Z enostavno integracijo lahko pridobite celovite informacije o poslovanju podjetij, pri tem pa je delovanje spletnega servisa varno in ustrezno upravljano. V osnovi temelji na protokolu XML in HTTP, podobno kot preostali spletni servisi AJPES (wsPrsInfo, wsEDP, wsRzppInfo, wsREZ). Številna podjetja po vsej Sloveniji že uporabljajo te storitve, saj z avtomatiziranim procesom prejemanja podatkov lažje sledijo hitrosti poslovnih procesov in so pravočasno opozorjeni na poslovna tveganja.

Prilagodljivi paketi glede na velikost vaše baze in potrebe

Spletni servis proFi=Po AJPES ponuja prilagodljive pakete, ki se prilegajo velikosti vaše baze in potrebam vašega podjetja. Paket lahko izbirate glede na obseg podatkov:

  • Mini paket vključuje osnovne podatke iz Poslovnega registra Slovenije (ePRS), Registra transakcijskih računov (eRTR), Registra protestiranih menic (eRPM), informacij iz e-objav sodnih zadev in družb (eObjave), vpisnika zadev v postopkih zaradi insolventnosti Vrhovnega sodišča RS (eInsolv) ter nekatere ključne podatke in kazalnike iz letnih poročil.
  • Mega paket vključuje širši nabor, ki poleg osnovnih podatkov vključuje tudi podrobnejše informacije in finančne kazalnike iz letnih poročil, kot so izkazi poslovnega izida, bilance stanja in še več.

ProFi=Po vam zagotavlja točne in ažurne podatke o podjetjih, ki vas zanimajo. Zato se lahko osredotočite na svoje stranke, prodajo in upravljanje tveganj, namesto na ročno zbiranje in analizo podatkov.


Spletni servis proFi=Po AJPES je modra odločitev za bolj trajnostno in digitalno usmerjeno prihodnost vašega poslovanja!

Deli:

Povezana vsebina

BARSOS pasica (1)
OGLAS
DJI_0051-scaled
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic