Varno na cesti z dobro avto asistenco!

Hiter tempo življenja zahteva hitro odzivnost in večjo mobilnost. Služba, sestanki in druge obveznosti, na katere se odpravimo z vozilom, povzročijo, da so ceste prepolne. Ker nesreča nikoli ne počiva, še posebej ne v prometu, je pametno avtomobil zavarovati s kakovostnim avtomobilskim zavarovanjem in dobro avto asistenco. 

Ne le na domačih poteh, temveč tudi v tujini. 24 ur na dan, vse dni v letu!

Dobra avto asistenca poskrbi, da v težavah nikoli in nikjer ne ostanemo sami. Zagotovi pravo pomoč ter hitro in enostavno uredi kar v trenutku nepričakovanega najbolj potrebujemo. Z njo so vse neprijetne situacije na poti preprosto rešljive. Kos boste poškodovani pnevmatiki, okvari vozila, težavam z avtomobilskimi ključi ali gorivom, celo prometni nezgodi ali kraji avtomobila v Sloveniji.

Zagotavlja tudi manjša popravila vozila na kraju dogodka, prevoz avtomobila do najbližjega servisa, vozniku in sopotnikom priskrbi nadomestni prevoz, če ste na daljši poti v tujini, pa tudi kritje stroškov prenočišča in nujno zdravljenje, v kolikor je to potrebno.

Avto asistenca zavarovalnice Generali vse našteto vključuje na področju celotne Evrope. Glede na število dni, ki jih preživite na cesti, in pogoste poti v tujino lahko izbirate med različnimi možnostmi avto asistence. Skleniti jo je mogoče samostojno ali kot dodatek k zavarovanju avtomobilske odgovornosti oziroma kasko zavarovanju vozil. Zato ne pozabite, ko sklepate zavarovanje vozila, zavarovanju dodati še dobre avto asistence. Tako na cesti nikoli ne boste ostali sami.

Več na generali.si

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic