Vsi imate radi zelenjavo, le da tega še ne veste

Z zelenjavo imamo vedno poseben odnos. Nekateri med nami jo obožujejo že od rojstva, drugi ji ne morejo stopiti niti blizu. Nekateri jo imajo radi surovo, drugi jo lahko jedo samo, če je dobro prekuhana. Dejstvo, ki ga nihče ne more zanikati, pa je: zelenjava je dobra za nas.

Tako se je Argetina raziskovalna ekipa zaprla v laboratorij in začela izdelavo popolnega recepta za nove zelenjavne namaze, ki bodo teknili vsem. Po mesecih trdega dela, neštetih testih in izboljšavah so končno tu: popolni zelenjavni namazi Argeta Veggie.

 ARGETA VEGGIE SMK 1200x680 1 1 300x170 1

Štirje fantastični okusi so narejeni na osnovi čičerike ter bogati z beljakovinami in vlakninami, dodali pa smo jim še najbolj okusno zelenjavo. Prepričani smo, da boste med novimi okusi našli svojega najljubšega. Bo to okus nežne čičerike? Morda temperamentnih črnih oliv? Kaj pa igriv okus rdeče paprike? Ali pa nora kombinacija limone in čilija? Pustite se presenetiti vsem štirim.

Čičerika pa ni edina stvar, ki je skupna tem okusnim zelenjavnim poslasticam. Skrbna izbira visokokakovostnih sestavin je temeljno vodilo pri njihovi izdelavi. Kot vsak Argetin izdelek so tudi zelenjavni namazi Argeta Veggie pripravljeni po recepturi Brez. Ta zagotavlja, da so brez konzervansov, umetnih barvil, umetnih ojačevalcev okusa, palmovega olja in glutena.

Fantastični zelenjavni namazi Argeta Veggie so že na voljo v vaših najbližjih trgovinah. Poiščite svojega najljubšega. Pa dober tek!

argeta 405x266 300x300 1

Deli:

Povezana vsebina

BCF-SLOGANJE-1200x680
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic