Vstopite v svet enostavnega in varnega plačevanja po svetu in na spletu

Nova virtualna debetna kartica Mastercard in debetna kartica Mastercard v fizični obliki nadomeščata vašo obstoječo debetno kartico BA Maestro.

Debetna ni kreditna.
Kartica ob plačilu takoj bremeni vaš račun na enak način kot BA Maestro. Zato je ne gre zamenjati s kartico z odloženim plačilom Mastercard, pri kateri celotno porabo s kartico poravnate le enkrat mesečno.

Virtualna debetna kartica Mastercard je kartica, ki obstaja le v vaši mobilni denarnici NLB Pay. Z njo lahko kupujete prek spleta, potrjujete spletne nakupe, uporabniki pametnih telefonov z Android operacijskim sistemom pa tudi dvigujete gotovino in plačujete nakupe prek POS terminalov. Z virtualno debetno kartico postane debetna kartica v fizični obliki le še preteklost.

Če ste v tujini in izgubite bančno kartico, je debetna virtualna kartica tista, ki lahko reši vaš dopust. Naročite jo ob preklicu izgubljene oz. odtujene kartice in že jo lahko takoj uporabite.

Če pa ste pooblaščeni na kakšnem drugem računu, si lahko namesto fizične kartice omislite kar virtualno. Tako bo tudi plastike v vaši denarnici manj, kar ni nezanemarljivo.

Več na Odslej z vami vedno in povsod. Debetne kartice Mastercard. (nlb.si)

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic