X evforija, ki je zajela celotno Adria regijo

Predstavljamo zgodbo o slovenskem serumu z učinkom botoksa, ki je povsem obnorel celotno Adria regijo! X LIFTING SHOT Afrodita Professional, ki ravno v teh dneh praznuje svoj prvi rojstni dan, je bil zaradi izjemnega povpraševanja že večkrat razprodan, evforija zadovoljnih uporabnic na družbenih omrežjih z neverjetnimi preobrazbami prej/potem pa še kar traja.

»BOTOKS V STEKLENIČKI«

X LIFTING SHOT je več kot zgolj običajen serum. Posnema namreč delovanje in učinke botoksa, a povsem neinvazivno, torej brez injekcijske igle.

Cilja neposredno na obrazne mišice: zavira njihovo krčenje ter pospeši njihovo sproščanje ter tako bistveno zmanjša mimične gube na čelu, okrog oči in ust. Posledično kožo v samo 5 dneh pomladi za kar 5 let*!

PEPTIDNI ČUDEŽ

Marjetka Gajšek, univ. dipl. inženirka kemijske tehnologije, iz razvojnih laboratorijev Kozmetike Afrodita pojasnjuje, da je skrivnost izjemnih učinkov seruma v peptidih:

 

»V X LIFTING SHOT smo vgradili kar 5 vodilnih peptidov na tržišču in to v zelo visoki, kar 11, 5 % koncentraciji. Vsak peptid v formuli je skrbno izbran zaradi svojih specifičnih učinkov proti staranju, njihova sinergija pa je ekstremno potentna

REZULTATI, KI NAVDUŠUJEJO

*IN VIVO ŠTUDIJA  na 40 prostovoljcih po 5 dneh uporabe 2-krat dnevno

**IN VIVO ŠTUDIJA na 25 prostovoljcih po 2 mesecih uporabe 2-krat dnevno

 

Več o Afroditinem super serumu vam je na voljo TUKAJ.

X LIFTING SHOT vam je na voljo v prodajalnah Kozmetike Afrodita (Ljubljana- Kongresni trg 15 in Rogaška Slatina), v partnerskih kozmetičnih salonih ter v spletni prodajalni: webshop.afroditacosmetics.com

Deli:

Povezana vsebina

Group of business people collaborating on project  in office
OGLAS
prosperita-600x400
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic