Z Elanovimi kolesi v nove športne dogodivščine

Vizija Elana je navdihovati aktiven in trajnostni življenjski slog. Po novem bodo izdelovali tudi e-kolesa, ob tem pa so dopolnili ponudbo klasičnih gorskih in treking koles.

Elanova kolekcija koles je razdeljena na dva programa. Prvi del programa zavzemajo inovativna in visokokakovstna e-kolesa, plod Elanove produktno-razvojne ekipe, ki omogočajo enostavno, zabavno kolesarjenje za kolesarje z različnimi stopnjami znanja, za sproščeno vožnjo z družino ali premagovanje zahtevnejših terenov s prijatelji. Elanova e-kolesa bodo na trgu poleti 2024.

Drugi del programa pa so gorska in treking kolesa za ženske, moške in otroke, ki so bila razvita skupaj z licenčnim partnerjem, podjetjem Hervis. So enostavna za vožnjo, udobna, zabavna in zagotavljajo najboljše možno doživetje vožnje. Ne glede na to, ali si kolesar želi sproščene vožnje s svojimi najbližjimi ali raziskovanja novih terenov, so prav ta kolesa popolni sopotnik za naslednjo avanturo. V pestri paleti modelov bodo kolesarji preprosto našli primerno kolo za zelo priljubljen segment trail, rastočo kategorijo gravel in modele za gorsko kolesarjenje. Skupno je tako v kolekciji klasičnih koles 14 ženskih, moških in otroških modelov.

V kolesarskem programu so razvili tudi kolesarske dodatke – čelade, kot bistveni element varnega kolesarjenja, in druge dodatke za opremo kolesa. 

Kolekcija koles je namenjena najširšemu delu populacije in so odlična izbira za vse, ki želijo svoj prosti čas preživeti v gorah in raziskovati naravo s prijatelji ali družino.

Deli:

Povezana vsebina

BARSOS pasica (1)
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic