Z močnimi temelji v financiranje gradbenih projektov

Banka Sparkasse, del Skupine Erste Bank in Sparkasse, se zaveda pomena gradbeništva za slovensko gospodarstvo ter podpira Gradbeno konferenco, ki združuje strokovna znanja in izkušnje gradbenih podjetij za ustvarjanje inovativnih rešitev.

V Sparkasse verjamemo v gradnjo dolgoročnih odnosov s strankami, saj so priporočila obstoječih strank temelj našega poslovnega modela. Naš cilj ni postati največji, temveč najboljši, zato svoje storitve prilagajamo individualnim potrebam strank.

Poslovanje z banko Sparkasse omogoča podjetjem koriščenje celovite ponudbe, ki vključuje poslovne račune, financiranje s krediti, leasingi in faktoringom, varčevanje, zavarovanja ter čezmejno poslovanje v 12 državah Skupine Erste Group. Ponujamo tudi odkup terjatev iz vseh evropskih držav, kar vam omogoča boljši nadzor nad poslovanjem ter izboljšanje finančnih kazalnikov vašega podjetja.

S faktoringom vam omogočamo financiranje in zavarovanje tveganja neplačil kupcev. Poleg tega lahko preko spletne aplikacije upravljate s terjatvami ter izkoristite prednost hitrejšega nakazila sredstev v 24 urah od posredovanja fakture.

V Sparkasse verjamemo v moč sodelovanja med banko in stranko ter skupaj gradimo trajnostno prihodnost slovenskega gospodarstva. S svojimi finančnimi in strokovnimi storitvami pomagamo gradbenim podjetjem pri uresničevanju njihovih poslovnih ciljev in razvoju.

Poskrbite za finančno blaginjo vašega podjetja in zaupajte skupini Erste Group, ki z več kot 200-letno tradicijo v dokazuje stabilnost svojih temeljev ter skrbi za finančno blaginjo kar 16,1 milijonov strank po vsej Srednji in Jugovzhodni Evropi in katere članica je tudi banka Sparkasse.

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic