Za hitrejše okrevanje zaposlenih po bolezni ali nezgodi!

Ljudje nismo imuni na viruse in bakterije, ki nas obkrožajo, dogajajo pa se tudi nezgode, ki nas potisnejo v bolniški stalež. Velikokrat se temu lahko izognemo s preventivnim delovanjem, ne pa vedno. Zato se po zgledu tujine za kolektivno zdravstveno zavarovanje zaposlenih tudi v Sloveniji odloča vse več podjetji. Vodstvo pripomore k boljšemu zdravstvenemu stanju sodelavcev, njihovemu hitrejšemu okrevanju, s tem pa tudi k hitrejši vrnitvi na delovno mesto.

Zavarovalnica Generali nudi kolektivno zavarovanje Specialisti z asistenco, ki zaposlenim nudi hiter in enostaven dostop do splošnega zdravnika ali specialista, do diagnostičnih preiskav in širok nabor operacij ter različne asistenčne storitve, ki pripomorejo, da je njihova zdravniška obravnava kar najhitrejša ter najbolj strokovna in učinkovita.

Ob pravočasno postavljeni diagnozi in hitreje omogočeni operaciji je namreč kakovost zdravljenja večja, okrevanje obolelega uspešnejše, prispeva pa tudi k hitrejši vrnitvi v aktivno življenje in na delovno mesto. Storitve Halo doktor, načrt zdravljenja po poškodbi, fizioterapija, psihološka pomoč ter drugo zdravniško mnenje za zaposlene in njihove družinske člane pa so še dodatna kritja, ki jih omogoča zavarovanje.

Če se zaposleni na delo vrne vsaj tri do pet dni prej, lahko podjetje s privarčevanim denarjem poravna letno premijo kolektivnega zavarovanja Specialisti z asistenco za zaposlenega. Kot pravi vseživljenjski partner Generali ob tem podjetjem nudi tudi prilagojeno paketno ponudbo.

Deli:

Povezana vsebina

BARSOS pasica (1)
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic