Zakaj izbrati Prohit kot zunanjega izvajalca za upravljanje vaših terjatev?

Preprosto. Ker boste prihranili čas in denar ter se tako lahko povsem posvetili svoji primarni dejavnosti. Smo vodilno podjetje za upravljanje in odkup terjatev v Sloveniji, na trgu pa delujemo že več kot 10 let.
Za vas izvajamo: upravljanje terjatev v zunajsodnih in sodnih postopkih, prevzem fizičnih spisov, ki jih transformiramo v digitalno obliko, kar je pogoj za aktivno nadaljevanje izvršilnih in drugih postopkov.  V okviru hčerinskega podjetja Damfin izvajamo tudi portfeljni odkup terjatev, odkup terjatev pred izvršbo, odkup ustavljenih izvršb brez poplačila, odkup po modelu »Profit Sharing«, storitve skrbnega pregleda poslovanja in druge storitve.

Prav tako skrbimo za nenehno rast svojih zaposlenih, posledično pa tudi svojih naročnikov, za katere pripravljamo prilagojena izobraževanja. Organiziramo tudi strokovne seminarje za različna področja upravljanja terjatev, kot so:

  • klasično upravljanje terjatev,
  • vrste odkupov terjatev,
  • vloga izvršitelja v izvršilnem postopku,
  • komunikacijske veščine.

Lasten razvojni oddelek, ki skrbi za napredno programsko opremo, pa zagotavlja visoko stopnjo odzivnosti glede na spremembe trga in hitro prilagajanje še tako zahtevnemu naročniku. In kaj je pri vsem tem najboljše? Da nas plačate po učinku in da z nami nimate nobenih fiksnih stroškov. Zaradi strokovnosti in fleksibilnosti smo za vas prava izbira. Če se srečujete z neplačniki, nas lahko pokličete na 02 555 20 30 ali nam pošljite povpraševanje na: terjatve@prohit.si.

REŠITEV JE NA DLANI. REŠITEV JE PROHIT.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Deli:

Povezana vsebina

BARSOS pasica (1)
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic