Zaščitite svoje zaposlene

Brez zdravih, agilnih in zavzetih zaposlenih podjetje ne more uresničiti svoje poslovne vizije. Da bi pod svojo streho lahko privabila najboljše kadre in jih prepričala, da tu tudi ostanejo, se morajo podjetja vse bolj truditi. Ena izmed privlačnih ugodnosti, ki jih lahko ponudijo zaposlenim, so zavarovanja. Z zavarovanji pri Zavarovalnici Triglav lahko poskrbite za celovito zaščito svojih zaposlenih in njihovih bližnjih.

S kolektivnimi nezgodnimi zavarovanji zagotovite zavarovalno zaščito tako v času opravljanja dela kot v prostem času, pod ugodnimi pogoji pa so lahko v zavarovanje vključeni tudi bližnji zaposlenih.

Življenjsko zavarovanje v primeru smrti podjetju ali svojcem zagotovi ustrezna finančna sredstva, zaposlenim pa z dodatnimi zavarovanji za primer nezgode in hude bolezni finančno pomoč in osebno varnost.

S pokojninskimi zavarovanji zagotovite dodatno finančno varnost svojih zaposlenih za čas, ko več ne bodo delovno aktivni.

Z zdravstvenimi zavarovanji zaposlenim in njihovim družinskim članom omogočite hiter dostop do zdravstvene obravnave brez dodatnih stroškov, drugo zdravniško mnenje in dodatno finančno varnost, kadar jo potrebujejo.

Ne pozabite še na zavarovanje potovanj v tujino, ki ponuja zaščito v primeru poslovnih potovanj ali bivanja zaradi dela v tujini.

Z združitvijo zavarovanj v celovit Triglav podjetniški komplet si lahko zagotovite obsežno zaščito pred različnimi tveganji, poskrbite za stabilnost in uspeh svojega podjetja, ob tem pa pridobite do 25 odstotkov popusta za sklenitev naslednjega zavarovanja.

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic