ZDRAVJE ZAPOSLENIH JE POMEMBNO, ŠE POSEBEJ V MANJŠIH PODJETJIH

Kolektivno zavarovanje Specialisti z asistenco

Uspešni menedžerji vedo, da je za dobro poslovno kondicijo podjetja pomembno tudi zdravje zaposlenih. Še posebej, ko gre za manjša ali družinska podjetja z manj zaposlenimi. Že danes skrbijo za zdravje, dobro počutje in zadovoljstvo zaposlenih, saj se zavedajo, da je obolelega težko hitro nadomestiti s pravim človekom.

Kolektivno zavarovanje Specialisti z asistenco omogoča hiter in preprost dostop do zdravnika splošne oziroma družinske medicine na daljavo, specialista, diagnostičnih preiskav ter asistenčnih storitev, ki pomagajo pri pridobivanju diagnoze in zdravljenja. Ob kritju širokega nabora pregledov, posegov, operacij in zdravil so na voljo še storitev Halo doktor, načrt zdravljenja po poškodbi, fizioterapija, psihološka pomoč ter drugo zdravniško mnenje za zaposlene in njihove družinske člane.

Zavarovanje Specialisti z asistenco podjetju prinašajo boljše zdravstveno stanje zaposlenih in krajše bolniške odsotnosti z dela ter posledično nižje stroške bolniških nadomestil in nadomeščanja odsotnih delavcev.

Pa še nasvet! Specialisti z asistenco so na voljo v več paketih. Zato je dobro preveriti, kateri je najbolj ustrezen za vaše podjetje in vaše zaposlene!

Deli:

Povezana vsebina

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic