Združevanje analognega sveta z inovacijami in tehnološkimi rešitvami

V skupini Pomgrad se zavedamo, da so inovacije ključne za uspeh v današnjem konkurenčnem okolju. Da bi učinkovito sledili viziji družbe neprestano vlagamo v tehnološki napredek in optimizacijo procesov. Naš cilj je ustvariti pametnejše, učinkovitejše in trajnostne rešitve za gradbeništvo, ki bodo koristile tako poslovnim partnerjem kot tudi družbi kot celoti. V Pomgradu namreč združujemo znanja in izkušnje iz “starega”, analognega sveta z inovacijami in tehnološkimi rešitvami, ki jih prinaša digitalna prihodnost. Ta sinergija, ki ima seveda temelj v bogati tradiciji, nam omogoča, da učinkovito soustvarjamo podobo naše države in prispevamo k njenemu gospodarskemu razvoju.

Soustvarjanje in gradnja z ljudmi in za ljudi je pomembna vrednota našega podjetja. Zavedamo se, da so naše največje bogastvo ravno zaposleni, zato skrbimo za njihov osebni in strokovni razvoj. Hkrati stremimo k tesnemu sodelovanju s svojimi partnerji in strankami, saj verjamemo, da le skupaj lahko dosegamo najboljše rezultate. Tudi zato je konferenca Biznis in trendi v gradbeništvu pomembno srečanje slovenskih gradbincev, saj se dajeta prostor in čas za deljenje izkušenj, znanja in dobrih praks v slovenskem gradbeništvu.

V skupini Pomgrad z veseljem že od samih začetkov podpiramo to pomembno srečanje strokovnjakov in verjamemo, da bomo s skupnimi močmi oblikovali svetlejšo prihodnost gradbeništva in skupaj (iz)gradili boljši jutri.

Deli:

Povezana vsebina

Group of business people collaborating on project  in office
OGLAS
prosperita-600x400
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic