ŽIVIMO INOVACIJE, GRADIMO KULTURO TRAJNOSTI

Si želite soustvarjati v podjetju, ki spodbuja raznolikost in je široko odprto za pobude zaposlenih? Bi radi svojo kariero razvijali kot del velike in povezane ekipe, kjer trajnostne rešitve vgrajujejo v vse delovne procese? V Leku, ki je del Novartisa in hkrati skupine Sandoz, nas navdušujejo sodelavci, ki tako razmišljajo in delujejo.  

Upoštevanje načel trajnostnega razvoja in doseganje Novartisovega ogljično nevtralnega poslovanja je ne le del vsakdanjih odločitev in delovanja našega vodstva, temveč tudi ravnanja in predlogov vseh zaposlenih. Ponosni smo na tretji zaporedni naziv najuglednejšega delodajalca v državi, ki nam ga je podelilo MojeDelo.com za leto 2021. Enako velja za certifikat »Družini prijazno podjetje« in mednarodni certifikat »Top Employer« za projekte, namenjene vključujočemu in varnemu delovnemu okolju ter izobraževanju in dobremu počutju zaposlenih. Vse to so naše spodbude in zaveze.

Spoznajte, kako širimo dobre trajnostne prakse
V Poročilu o trajnostnem razvoju družbe Lek razkrivamo, kako gradimo zaupanje v družbi, varujemo okolje in izboljšujemo učinkovito rabo naravnih virov.
Med drugim boste izvedeli, da smo v preteklem letu:
– skupne izpuste toplogrednih plinov zmanjšali za osem odstotkov,
ustvarili 744 novih delovnih mest v Sloveniji,
– se v povprečju po številu ur na zaposlenega izobraževali za 21 odstotkov več kot leto prej,
– je bilo med 560 zaposlenimi, ki so izkoristili starševski dopust, 42 odstotkih moških.

Odkrijte vsaj delček tega, kako delujemo, v že 12. javno objavljenem pregledu trajnostnih vidikov našega poslovanja pod naslovom Živimo inovacije.

 

Deli:

Povezana vsebina

Group of business people collaborating on project  in office
OGLAS
prosperita-600x400
OGLAS

Prijavite se na novice

Prijavite se in ne zamudite dogodka in vsakodnevnih novic